reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. rurka, najważniejsze, że maleństwo ma się dobrze. Juz wkrótce będziesz miała połówkowe ;) to się naoglądasz :) Ja dziś miałam prenatalne. Dzidzia książkowa, nosek i przezierność w porządku, wszystko inne też. Ma 6cm, taki średniaczek. Coś tam było widać między nogami, ale maluszek nie chciał rozchylić, więc nie było wiadomi, czy "to" dzieli się na 2 czy nie... A kiedy lekarz szturchał brzuch, żeby maluszek zmienił pozycję, to się tak wypiął, jakby chciał powiedzieć pocałujcie mnie w 4 litery. Uśmieliśmy się strasznie. Na pappa mamy czekać do wtorku. tak jak anna mam łożysko przodujące, dość nisko, ale "na tym etapie, tak może być". Moja gin też tak mówiła tydzień temu.

A, emotion, mam znajomą która musiała mieć usg także dopochwowe w zasadzie całą ciążę, bo ma tak grubą skórę i to absolutnie nie o tłuszcz chodzi, że tylko tak można było dokładniej badać dzidzię. No różne jesteśmy...

A, emotion, mam znajomą która musiała mieć usg także dopochwowe w zasadzie całą ciążę, bo ma tak grubą skórę i to absolutnie nie o tłuszcz chodzi, że tylko tak można było dokładniej badać dzidzię. No różne jesteśmy...

no ale jak mialam usg zewnetrzne od jakiegos tam etapu ciazy to wydaje mi sie ze teraz mniej wiecej tak samo powinno byc. Bo mi raczej skora nie 'narosla' haha, zreszta zobacze. Wogule jak bedzie ten sam co ostatnio i mi sprobuje cos powiedziec to mu tak pojade ze sie schowa, Zebym placila za wizyte ponad 2 stowy i jeszcze byc za to obrazanym, o ni, tym razem sie nie dam :D

reklama
Do góry