reklama
jopal
Fanka BB :)
No to i ja się witam wątku wizyt pierwsza za mną, lekarka tylko przyłożyła i mówi udało się macie już potrójne dożywocie.Oczywiście na usg była na razie tylko kropka na razie za wcześnie żeby było widać coś więcej. Wogóle pierwsze jak przyszłam to mi kalendarzyk menstruacyjny chciała dawać a ja jej, że już nie potrzebuje mina bezcenna. Lekarka jest super będzie prowadziła już trzecią moją ciąże. Pod koniec tylko pójdę prywatnie do ordynatora szpitala, w którym chce rodzić żeby zapoznał się z moim przypadkiem wcześniej i zdecydował co z 3 cesarką, wcześniejsze dwie też miałam u niego ale szłam na żywioł przed 3 wolę żeby się przygotowali i wiedzieli czego się spodziewać, bo każda następna trudniejsza, zrosty i te sprawy.
Następna wizyta 2 grudnia i wtedy będziemy kartę ciąży zakładać, no chyba żeby coś się działo to wcześniej.
Dostałam skierowania na komplet badań i pobrała cytologie, więc na następnej wizycie bedzie wszystko jasne.
Następna wizyta 2 grudnia i wtedy będziemy kartę ciąży zakładać, no chyba żeby coś się działo to wcześniej.
Dostałam skierowania na komplet badań i pobrała cytologie, więc na następnej wizycie bedzie wszystko jasne.
Hej kobietki
ja tak na szybko, bo przez tydzień nie będę miała neta w domu - tylko w pracy, a wiecie jak to jest
Z lekarki jestem bardzo zadowolona, kompetentna i dokładna, usg nie było, ale tak myślałam, ciąży dała 6/7tyg, pęcherzyk wymacała jeden (ufff ). Jedyne co mnie martwi, to że mam twardą macicę, już się stawia :-( przy Gabrysiu miałam tak dopiero od około połowy ciąży, a teraz już na początku :-( na razie mam brać duphaston i potem zobaczymy, może się jakoś ustabilizuje... następna wizyta, już z usg 6.12 - prezent na Mikołajki
ja tak na szybko, bo przez tydzień nie będę miała neta w domu - tylko w pracy, a wiecie jak to jest
Z lekarki jestem bardzo zadowolona, kompetentna i dokładna, usg nie było, ale tak myślałam, ciąży dała 6/7tyg, pęcherzyk wymacała jeden (ufff ). Jedyne co mnie martwi, to że mam twardą macicę, już się stawia :-( przy Gabrysiu miałam tak dopiero od około połowy ciąży, a teraz już na początku :-( na razie mam brać duphaston i potem zobaczymy, może się jakoś ustabilizuje... następna wizyta, już z usg 6.12 - prezent na Mikołajki
Abezela
Błonka, Jopal, Benfica - Gratuluję wizyt Super, że z maleństwami wszystko ok Rośnijcie zdrowo!!!!
Dzisiaj odebrałam wyniki i niby wszystko ok, ale od dłuższego czasu mam podwyższone procentowe Neutrofile w morfologii. Miała któraś taki problem??
Dzisiaj odebrałam wyniki i niby wszystko ok, ale od dłuższego czasu mam podwyższone procentowe Neutrofile w morfologii. Miała któraś taki problem??
Ja też odebrałam wyniki i w sumie wszystko ok.tylko cytomegalie przechorowałam .W poprzedniej ciąży jeździłam do szpitala zakaźnego na dokładniejsze badania i okazało się ,że nie jest to już zagrożeniem dla dziecka.Mocz mam odczyn zasadowy i trochę leukocyty powyżej normy .Wizyta dopiero 12 .11.13 Już nie moge się doczekać.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja też już po kolejnej wizycie. Serduszko jest, wiek z usg idealnie pasuje do tego z OM. Więc nie ma powodu do niepokoju. Następna wizyta 25.11.
Anna chyba następna do wizyty ja. Mam jutro na 17:15. Juz się nie mogę doczekać.
benfica ja bym chyba nie wytrzymała do grudnia, ale ja w gorącej wodzie kompana Dziwie się, że teraz tak długo wytrzymałam bo ostatnio to już w 5 tc leciałam do lekarza :-)
benfica ja bym chyba nie wytrzymała do grudnia, ale ja w gorącej wodzie kompana Dziwie się, że teraz tak długo wytrzymałam bo ostatnio to już w 5 tc leciałam do lekarza :-)
reklama
karolq8
benfica jopal fajnie ze zadowolone z wizyt jestescie
Paulinkaa gratuluje fajnie slyszec same dobre wiadomosci
Tekla wszystkie czekamy teraz na Twoja wizyte ja tez teraz i w 1 ciazy juz w 5 tygodniu bylam teraz mam 19 listopada a pozniej 16 grudnia
Paulinkaa gratuluje fajnie slyszec same dobre wiadomosci
Tekla wszystkie czekamy teraz na Twoja wizyte ja tez teraz i w 1 ciazy juz w 5 tygodniu bylam teraz mam 19 listopada a pozniej 16 grudnia