mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
spooky bez paniki !! teraz najwazniejsze sa wyniki bety ... zrobisz dwa badania i wszystko bedziesz miala jak na dloni ale musza byc te badania z conajmniej dwudniowym odstepem i jesli to mozliwe w tym samym labo !! doskonale potrafie wczuc sie w to co przezywasz bo poronilam niecale 3 tyg wczesniej i wczoraj mialam takiego stresa ze malo zawalu nie dostalam przed wizyta ... jak mi gin pokazal pecherzyk z maluchem w srodku to sie poplakalam i kazal mi sie na niego napatrzec ... po prostu zostawil mnie na kozetce na kilka chwil zebym ochlonela i upewnila sama siebie ze jest OK ... teraz stres jest ostatnia rzecza jakiej mi trzeba ... i smiem twierdzic ze wam tez !!
gwoli porowniania w 4tc mialam bete ok 100 ... a takiego malucha nie ma najmniejszych szans zobaczyc na usg - wiec daj na luz !!!! z tego co mi gin wczoraj powiedzial zarodek jest dobrze widoczny dopiero okolo 6tc !!! ok 8tc widac serduszko ... nie wiem czy juz go slychac ale wyraznie jest pulsowanie
gwoli porowniania w 4tc mialam bete ok 100 ... a takiego malucha nie ma najmniejszych szans zobaczyc na usg - wiec daj na luz !!!! z tego co mi gin wczoraj powiedzial zarodek jest dobrze widoczny dopiero okolo 6tc !!! ok 8tc widac serduszko ... nie wiem czy juz go slychac ale wyraznie jest pulsowanie