karolq8
Fanka BB :)
A ja jakos odkad znalazlam super lekarza to nie przeszkadzaja mi badania ginekologiczne:-)
Emotion poloz sie i rozluznij sie juz jest po:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea- dokładnie 34,6 mm, co by się w sumie idealnie zgadzało z OM a czymś się martwisz, czy tak po prostu chcesz porównać?
W pierwszej ciazy mialam lekarke taka 'w miare', po prodzie strasznie sie zrazilam [bosh co za ludzie tam byli i mnie badali masakra jakas byla!] Teraz tez mam juz fajnego lekarza, jedyne chyba zobaczylam ze jakas baba bedzie pobierac to odrazu sie spielam.A ja jakos odkad znalazlam super lekarza to nie przeszkadzaja mi badania ginekologiczne:-)
No moja gin powiedziała, że dzidzia duża;-) Ale mam nadzieję, że to nie znaczy, że urodzi się 4,8 kg jak mój mąż