reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Tekla do nowej soli jade doktor mowi ze teraz taka moda na te badania. W 1 ciazy dr S. Mi robil a teraz tez z pobraniem krwi niby takie dokladniejsze. jak jest skierowanie to za darmo takie badanie:-) a i to w szpitalu i to chyba te testy pappa niewiem wsumie nieznam sie:-)

A tu moj szkrab:-)

Załączniki

• 1384969637671.jpg
    1384969637671.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
sliczne te wasze maluszki ... a ile mialy dlugosci ?? chce porownac z moimi badaniami ... mika zwlaszcza twoje bo ja mniej wiecej w tym momencie bylam na wizycie

A ja jakos odkad znalazlam super lekarza to nie przeszkadzaja mi badania ginekologiczne:-)

Emotion poloz sie i rozluznij sie juz jest po:-)
W pierwszej ciazy mialam lekarke taka 'w miare', po prodzie strasznie sie zrazilam [bosh co za ludzie tam byli i mnie badali masakra jakas byla!] Teraz tez mam juz fajnego lekarza, jedyne chyba zobaczylam ze jakas baba bedzie pobierac to odrazu sie spielam.

No moja gin powiedziała, że dzidzia duża;-) Ale mam nadzieję, że to nie znaczy, że urodzi się 4,8 kg jak mój mąż :p:p:p

mika u mnie byla 'mala' od poczatku samego a urodzila sie 4,200 /63 cm... no wiec nie ma reguly ;)

Mika maly slodziaj:-)

Tez niewiem od czego to zalezy jakie usg moj od 10tyg robi chyba przez brzuch bo mialam nie pelne i mowi ze sprawdzimy najpierw:-)

reklama
Piekne foty Karolq i Mika :)

Ja wczoraj bylam u internisty, tylko mnie osluchal i od razu do laryngologa wyslal. Wirusowa infekcja krtani - bez antybiotyku, tantum verde, gardvit i pastylki do ssania fiorda. troche mnie ten kaszel meczy, drapie, boli to gardlo jakbym tarke do kartofli miala wbudowana w szyje... Ale najwazniejsze ze pluca i oskrzela czyste i nie ma goraczki. I na szczescie udalo mi sie 3 lekarzy.obskoczyc w godzine. Udalo mi sie tez dostac awaryjnie do gina i dostalam skierowanie na to usg prenatalne - mam umowione jak pisalam na 29.11, bedzie to pierwszy dzien 12 tc. Znowu obawy ze za wczesnie, ale przynajmniej za darmo - jakby nie wyszlo to powtorze :)

Jeja, doczekac sie nie moge.

Z formalnych spraw, to w niedziele kontrola gardla i oskrzeli i bedzie dalej zwolnienie... Na razie mam do soboty.

Do góry