ja wyniki moczu mam idealne od samego początku więc to też nie jest regułą, teraz się zastanawiam czy mąż mnie zasyfił czy ja mężaNie ma co dramatyzowac, ja się spodziewałam ze będę miała, w końcu prawie całą ciąże miałam bakterie w moczu i ani razu antybiotyku na to nie dostałam.
Zresztą czego ja w tej ciąży nie miałam.... Aż mi się wierzyć nie chce jak jedna osoba a dwie totalnie inne ciąże, dosłownie wszystko odwrotnie.
Oby tylko już nic wiecej nie wyszło !
reklama
K
kaira24
Gość
Skodziu ja mam w sobie tule rodzajów paciorkowcow a tego akurat nie mam hahah.
:-d :-d :-dskodziu ja mam w sobie tule rodzajów paciorkowcow a tego akurat nie mam hahah.
kolorlove
Fanka BB :)
Ale jak wy piszecie czy dzwonicie to p[o nazwisku was kojarza? Czy musicie opisac ktora to? Czy jak? [w razie co pytam][
Mnie mój lekarz kojarzy po nazwisku, ale może ze względu na to, że dość często od początku miałam wizyty, a dodatkowo nazwisko specyficzne
Miałam gbs robiony w 35 tc i wynik negatywny. A nic nie płaciłam, bo dostałam skierowanie.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja tez mialam skierowanie a placic musialam - niewiem od czego to zalezy.Miałam gbs robiony w 35 tc i wynik negatywny. A nic nie płaciłam, bo dostałam skierowanie.
karolq8
Fanka BB :)
Ja 50zl placilam wiec chybanajwiecej
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja 50zl placilam wiec chybanajwiecej
a z dwoch stron brali ci czy tylko z jednej' ?
ja w pierwszej ciazy mialam tylko z pochwy i teraz tez - az sie dziwilam jak niektore mowily ze z dwoch