reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Nie ma co dramatyzowac, ja się spodziewałam ze będę miała, w końcu prawie całą ciąże miałam bakterie w moczu i ani razu antybiotyku na to nie dostałam.
Zresztą czego ja w tej ciąży nie miałam.... :( Aż mi się wierzyć nie chce jak jedna osoba a dwie totalnie inne ciąże, dosłownie wszystko odwrotnie.
Oby tylko już nic wiecej nie wyszło !
ja wyniki moczu mam idealne od samego początku więc to też nie jest regułą, teraz się zastanawiam czy mąż mnie zasyfił czy ja męża :-D

reklama
Ale jak wy piszecie czy dzwonicie to p[o nazwisku was kojarza? Czy musicie opisac ktora to? Czy jak? [w razie co pytam][

Mnie mój lekarz kojarzy po nazwisku, ale może ze względu na to, że dość często od początku miałam wizyty, a dodatkowo nazwisko specyficzne :p

Miałam gbs robiony w 35 tc i wynik negatywny. A nic nie płaciłam, bo dostałam skierowanie.

mi pobral ginek gbs i musialam w recepcji zaplacic 45zeta ;/ i zostawilam u nich w labo. a wynik moge pobrac przez internet

reklama
Do góry