reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Bo lutke trzeba brac 50mg wtedy jest z refundacja. Za dopochwowa 3 paczki placilam 9zl, a doustna teraz 3 paczki 27zl i tez 50mg.

Wczesniej oczywiscie lekarz przepisywal mi 100mg i placilam za opakowanie 60zl ale na szczescie jest wujek google i dzieki temu dowiedzialam sie o tanich 50mg.

reklama
Wychodzę do domu, ginekologiczne wszystko dobrze, urologicznie u mnie tez. 15 kwietnia mam kontrole u Gin takze sie upewnie czy mi nie wraca to świństwo...

Bo lutke trzeba brac 50mg wtedy jest z refundacja. Za dopochwowa 3 paczki placilam 9zl, a doustna teraz 3 paczki 27zl i tez 50mg.

Wczesniej oczywiscie lekarz przepisywal mi 100mg i placilam za opakowanie 60zl ale na szczescie jest wujek google i dzieki temu dowiedzialam sie o tanich 50mg.

Ja mam 100 mg z aplikatorem i płacę tylko ryczałt 3,50 zł. Dzisiaj kupowałam, wiec jak najbardziej aktualne.

ja mam też 100 i płace 3,80 wystarczy wpisywać R. Ja musze brać do końca zw na szyje, ale odpukac nie rozwiera sie dalej wiec cos tam działa

Wychodzę do domu, ginekologiczne wszystko dobrze, urologicznie u mnie tez. 15 kwietnia mam kontrole u Gin takze sie upewnie czy mi nie wraca to świństwo...
Super, w domku najlepiej :-D

Powodzenia jutro na wizytach mamuśki :-* Oby były same dobre wieści i wyniki :-*
A reszta niech odpoczywa sobie spokojnie i się nie stresuje...no i dbajmy o siebie i nasze Skarby :-) Jeszcze tylko kilka tygodni :-)

a ja po 2 dniach stosowania lutki dostałam takiego zapalenia że szok!! Może to zbieg okoliczności bo właśnie skończyłam tez przyjmować antybiotyk ale jeśli po 2 dniach stosowania clotrimazolum mi nie przejdzie to musze awaryjnie pędzić do gina bo nie wyobrażam sobie funkcjonowania w ten sposób do następnej wizyty ;// ehzz zawsze coś!!

reklama
Jeśli brałaś antybiotyk to masz odpowiedz. jedz jakiś priobiotyk dowcipny, przemywaj tataum rosa, najlepiej jakbys miala nestatyne, bo clori moze nie pomóc.

Do góry