reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Klaudynka ja jestem oslabiona ale teraz moglabym gory przenosic, normalnie czuje sie jak na poczatku II trymestru :-) Nic mnie nie boli, czuje sie swietnie tylko bardzo szybko sie mecze.

Sarenka to mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :-* :-*

reklama
właśnie miałam się pytać co na tą energię polecasz :-D
bo ja prawie codziennie bez energii i spać mi się chce ciągle... nawet kawa nie pomaga:rofl2:

Zgłaszam się po dzisjszej wizycie. U mnie wszystko w normie. Mały już się obrócił główką do dołu, rozwinięty na 30t i 6 dni, waży ok 1800gr.
Ja mam 9kg do przodu, a o cc mam zapytać w szpitalu za ok 6 tygodni.
Zapomniałam zapytać o dziąsła. Troche są rozpulchnione i krwawią w zasadzie po każdym szczotkowaniu. Też tak macie? Co stosujecie?

super, że wszystko dobrze, co do krwawienia to mi bardzo rzadko się zdarza, tylko czasami jak za mocno szczotkuję
powodzenia dla wizytujących jutro :-)

Klaudyna mnie też kręgosłup pobolewa w tym miejscu, czasem czuję się jak "stara" babcia:p bo jak zarwie to ałaaaaa.
Też melduję się po wizycie:)) Majeczka w dalszym ciągu pozostaje dziewczynką dzisiaj już gin widziała dokładnie! hehe
Szyjka jak należy, malutka wszystkie parametry prawidłowe.
Zaczął się 27tc Majeczka waży już 1100g szybko rośnie;p A u mnie do tej pory 4kg na +, więc na razie nie jest źle:)
Buziaki dla wszystkich mamusiek:*
A.... widziałam dzisiaj stópki naszej malutkiej :-D

też czuje się jak babcia czasami :-D super, że wszystko dobrze i że malutka rośnie :-) no i gratuluję wagi ja mam 11 na plusie :rofl2: i też myślę, że nie jest źle :-D

reklama
Neko zdrówka życzę! Dobrze ze z córeczką wszystko dobrze :-)

Widziałam małą, ale przez chwilę, serusio łądnie bije, miała rączki koło buziulki także zakrywała się przed mamusią, w końcu pokazała swój profilek:)
Waży 1100g tak niepełne i według ginki jest wporzo. Znów mam luteinę, niby wszytsko oki, a cały czas mam to dziadostwo pchać ...no cóż uroki ciąży.
Sarenko gratuluje udanej wizyty no i zdrówka!

Zgłaszam się po dzisjszej wizycie. U mnie wszystko w normie. Mały już się obrócił główką do dołu, rozwinięty na 30t i 6 dni, waży ok 1800gr.
Ja mam 9kg do przodu, a o cc mam zapytać w szpitalu za ok 6 tygodni.
Zapomniałam zapytać o dziąsła. Troche są rozpulchnione i krwawią w zasadzie po każdym szczotkowaniu. Też tak macie? Co stosujecie?

Gratuluje dorodnego synusia :-)
Co do dziąseł, ja nie mam problemów z krwawieniem, czasami mi się zdarzy, ale b.rzadko i niewielkie ilości.

Też melduję się po wizycie:)) Majeczka w dalszym ciągu pozostaje dziewczynką dzisiaj już gin widziała dokładnie! hehe
Szyjka jak należy, malutka wszystkie parametry prawidłowe.
Zaczął się 27tc Majeczka waży już 1100g szybko rośnie;p A u mnie do tej pory 4kg na +, więc na razie nie jest źle:)
A.... widziałam dzisiaj stópki naszej malutkiej :-D

Gratuluje udanej wizyty i pięknego widoku :-)

Do góry