reklama
Iza gratulacje
Monisiaaa tu jeszcze jak coś masz namiary na tego doktorka z Łodzi, o którym mówiłam - Dr n med Lech Dudarewicz - oby nie były potrzebne.
Monisiaaa tu jeszcze jak coś masz namiary na tego doktorka z Łodzi, o którym mówiłam - Dr n med Lech Dudarewicz - oby nie były potrzebne.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Anna ja chyba też bardziej obstawiałabym chłopca chociaż pewności nie mam
Tekla ja ma badaniu usg z .19.01 cztyli 20t2dc mam długość FL 3,8 cm/ 21t5dc... Wychodzi na to, że mój to dopiero będzie miał długie nóżyska
Anna ja chyba też bardziej obstawiałabym chłopca chociaż pewności nie mam
Tekla ja ma badaniu usg z .19.01 cztyli 20t2dc mam długość FL 3,8 cm/ 21t5dc... Wychodzi na to, że mój to dopiero będzie miał długie nóżyska
Ostatnia edycja:
Przy wyniku jak coś jest nie tak masz strzałkę w górę lub w dół - wtedy albo czegoś jest za dużo, a czegoś za mało, z boku normy. Ja z ciekawości lookam sobie u wujka google co jest czymDziewczyny ktoras sie znala na wynikach badan? Przewczoraj odebralam wyniki i krew ok ale w moczu w osadzie jest cos jest nie tak . Umie ktoras ocenic?
Nz krwi mam strzalke w dol przy Hematokryt o 2 % w dol ale w moczu mam slad krwi wysokie ph znowu. Ale przy osadzie w nablonki plaskie mam bardzo liczne w polu widzenia' LEUKOCYTY 2-3 w polu widzenia pasma sluzu liczne, moczany bezpostaciowe obfite i nieliczne bakterie. No tez w google chcialam ale komp mi muli i kicha
reklama
to chyba masz coś nie tak, ja mocz mam praktycznie w normieNz krwi mam strzalke w dol przy Hematokryt o 2 % w dol ale w moczu mam slad krwi wysokie ph znowu. Ale przy osadzie w nablonki plaskie mam bardzo liczne w polu widzenia' LEUKOCYTY 2-3 w polu widzenia pasma sluzu liczne, moczany bezpostaciowe obfite i nieliczne bakterie. No tez w google chcialam ale komp mi muli i kicha