reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

ostatnio też miałam taka wizytę, mój ginekolog bardzo się spieszył, wkurzył mnie,
kurcze ja jestem w 19 tygodniu i zastanawiam się czy dzidziuś może być tak nisko, bo czuję takie kopniaczki co jakiś czas ale tak mocno pod pępkiem z prawej strony, tak jakby w podbrzuszu, to normalne, czy powinnam się martwić?

reklama
tak ja czuje teżruchy baaardzo nisko, ale to pewnie dlatego ze tam mam najmniej tłuszczu :) zresztą jak lekarz robi usg to tez zaczyna tak nisko i tam widac główke i rączki było.

Dziewczyny gratuluję wizyt:) a w sumie dobrych wieści:)
Emotion widzę, że u nas chłopaczki totalne wstydziochy:) U mnie tyle dobrze, że byłam na IP i pani na usg powiedziała, że obstawia raczej chłopca, bo bym do dzisiaj nie wiedziała kto tam mieszka... Uparcie na każdej wizucie nie pokazuje co ma między nóżkami:)

ostatnio też miałam taka wizytę, mój ginekolog bardzo się spieszył, wkurzył mnie,
kurcze ja jestem w 19 tygodniu i zastanawiam się czy dzidziuś może być tak nisko, bo czuję takie kopniaczki co jakiś czas ale tak mocno pod pępkiem z prawej strony, tak jakby w podbrzuszu, to normalne, czy powinnam się martwić?

Klaudyna chyba nie masz sie co martwić. Ja też czuję niziutko, może z jakieś 2-3 cm nad blizną po cc

zdarza sie widocznie, ja tez glownie czuje ruchy jakby przy spojeniu lonowym, a przy corce juz czulam sporo nad pepkiem w tym czasie.

reklama
Do góry