reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

GRATULUJĘ!!!!!

i ja po wizycie, najpierw byłam na wizycie, wyniki dobre, z szyjka wszystko ok a później na usg połówkowym i...... będziemy mieli synka :tak: jestem w szoku bo tak podświadomie nastawiałam się na córcię, ale najważniejsze że synuś rozwija się prawidłowo, z serduszkiem i wszystkimi narządami wszystko ok, z usg wynika że ciąża jest 4 dni starsza i termin wypada mi na 29 maja, moje maleństwo waży 440 g:tak:
Mia moje serdeczne gratulacje !!!! Będzie parka, jak córcia zareagowała na tę wiadomość?

reklama
Mia moje serdeczne gratulacje !!!! Będzie parka, jak córcia zareagowała na tę wiadomość?
dziękuję:tak:
córcia super, przed wejściem na usg stwierdziła że chce mieć braciszka i proszę:tak: od wczoraj jak się dowiedziała chodzi całuje mój brzuszek i mówi "kocham cie braciszku":-D i w ogóle chce żeby miał na imię Kamil ale mi to imię nie za bardzo pasuje...

aparatka, super wieści, oby tak dalej :tak:
mia, gratuluję synka :-) z tymi imiona to zgryz niezły, moja córka sobie obmyśliła Marcela a mąż Mikołaja i jest jazda na całego, bo każdy nazywa po swojemu :-D

Ostatnia edycja:
A oto mój synus :)

Załączniki

• 1390463636172.jpg
    1390463636172.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry