Mia moje serdeczne gratulacje !!!! Będzie parka, jak córcia zareagowała na tę wiadomość?GRATULUJĘ!!!!!
i ja po wizycie, najpierw byłam na wizycie, wyniki dobre, z szyjka wszystko ok a później na usg połówkowym i...... będziemy mieli synka jestem w szoku bo tak podświadomie nastawiałam się na córcię, ale najważniejsze że synuś rozwija się prawidłowo, z serduszkiem i wszystkimi narządami wszystko ok, z usg wynika że ciąża jest 4 dni starsza i termin wypada mi na 29 maja, moje maleństwo waży 440 g
reklama
mia_
Fanka BB :)
dziękujęMia moje serdeczne gratulacje !!!! Będzie parka, jak córcia zareagowała na tę wiadomość?
córcia super, przed wejściem na usg stwierdziła że chce mieć braciszka i proszę od wczoraj jak się dowiedziała chodzi całuje mój brzuszek i mówi "kocham cie braciszku" i w ogóle chce żeby miał na imię Kamil ale mi to imię nie za bardzo pasuje...
izabela...
aparatka, super wieści, oby tak dalej
mia, gratuluję synka :-) z tymi imiona to zgryz niezły, moja córka sobie obmyśliła Marcela a mąż Mikołaja i jest jazda na całego, bo każdy nazywa po swojemu
mia, gratuluję synka :-) z tymi imiona to zgryz niezły, moja córka sobie obmyśliła Marcela a mąż Mikołaja i jest jazda na całego, bo każdy nazywa po swojemu
Ostatnia edycja:
karolq8
Mia gratuluje synka:-) duzy chlopak:-) ja dla chlopca bym miala imie a dla dziewczynki nie:-) chyba zostanie natalia jak mezu chce:-)
izabela...
margo, słodki maluszek :-)
karolq8
Margo slodziak:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mia swietnie - ragtuluje syna
margo fota rewelacja te fotki 3d mnie naprawde rozbrajaja !!!
margo fota rewelacja te fotki 3d mnie naprawde rozbrajaja !!!
reklama