reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Korba, stawiaj :) Ty będziesz miała córeczkę tak? Ja mam córcie teraz czas na synka, raczej będzie Filip jak Twój :)

Dostałam w końcu po 5 tygodniach pełne wyniki amniopunkcji - prawidłowy kariotyp męski !!!
Jutro ide na echo serca, i jak to wyjdzie ok to juz pełen luz :D
Tak więc mój synus to prawidziwy czerwcowy cud

reklama
Wiec ja kolejna:)
Z dzieckiem wszystko ok, rozarcie jest na dalej, ale się nie powiększa, szyjka 3,4cm, pobrane kolejne wymazy, kolejna za 3 tyg wizytka połówkowe 17 lutego.No i córeczka:-D
u mnie też już po wizycie:-) wszystko gra a dzidzia rozwija się prawidłowo:-) aaa i na 90% dziewczynka:tak: gratuluję wszystkich wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące:blink:

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, zdrowych dzidziusiów, syneczków, córeczek.;-)
U nas córcia tak jak pisałam na głównym:-) O to ona:
Zobacz załącznik 605679'
Tutaj widoczna płeć :-)
Zobacz załącznik 605680

GRATULUJĘ!!!!!

i ja po wizycie, najpierw byłam na wizycie, wyniki dobre, z szyjka wszystko ok a później na usg połówkowym i...... będziemy mieli synka :tak: jestem w szoku bo tak podświadomie nastawiałam się na córcię, ale najważniejsze że synuś rozwija się prawidłowo, z serduszkiem i wszystkimi narządami wszystko ok, z usg wynika że ciąża jest 4 dni starsza i termin wypada mi na 29 maja, moje maleństwo waży 440 g:tak:

Do góry