mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
sarenka ja sikalam krwia jak mialam meeega stan zapalny - leukocyty 2300
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem
Jestem po usg polówkowym, wszystko ok !!!! Bardzo się cieszę, lekarz przy każdym kolejnym pomiarze mówił że idealnie, pokazywał mi wszystko, po podwyższonym NT nie ma śladu. Lekarz jest pewien że dziecko jest zdrowe i że to NT bylo spowodowane nie do końca rowiniętym układem krążenia i limfatycznym w 11 tc.
Na usg genetycznym usłyszałam kilka razy, że drastycznie odbiega od normy, teraz na szczeście wszystko było idealnie w normie, siusiaczek tez na miejscu . Serce też zbadał, a za dwa tygodnie ide na szczegółowe badanie serca z dopplerem.
Dzisiaj w nocy prawie nie spałam z nerwów, ale chyba już naprawde mogę odetchnąć z ulgą.
Zresztą lekarz powtarzał mi to kilka razy i miałam wrażenie że cieszy się ze mną !
Dzięki ze trzymałycie za mnie kciuki