reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Anna gratuluję udanej wizyty:) He he i wróżysz mi drugiego chłopaczka:)
Gąska trzymam kciuki:)
Ja mam wizytę dopiero 24 stycznia... Jeszcze tyyyle czasu. Mam nadzieję, że maleństwo pokaże co tam ma między nóżkami, bo ostatnio nie pokazało:)

reklama
Podczytywalam forum, ale jakoś przestałam sie udzielać po tych klotniach:/

gaska wiesz juz juz kto mieszka w Twoim brzuszku? I jak sie czujesz?:) u mnie bedzie chłopak:)

wlasnie odczuwam pieczenie, dzwoniłam do swojego lekarza kazał mi jeszcze zrobić posiew. Narazie jem żurawinę i Wit c., pije bardzo dużo wody. Ogólnie moje menu składa sie głownie z nabiału uwielbiam jeść sery jajka, mięso moze dla mnie nie istnieć.
Witaj!!Kłotnie się skończyły już dawno. królowa z pomocnikiem zrobiła porządek :-D
Annnnniu \cieszę sie bardzo czekałam na wpis. NAstępnym razem sie ukaże co tam co tam chowie między nogami.Rośnie nasz mały cud!
gaska czekam czekam

Grunt to sie nie denerwowac. Mi lekarz nie powiedzial ile cm ma moja szyjka. Uslyszalam ,ze dluga zamknieta... korci mnie palucha tam wsadzic i sama sprawdzic. No przez 5 tyg przytylam 1,5kg.

3 raz probuje dodac post. Wykonczy mnie ten tel :-) mialam dzis USG. Maluch rozwija sie wzorowo. Waga 161gr. Obwod brzuszka 10.55cm innych wymiarow nie spamietalam. Plci noe zobaczylismy bo mial dziwna pozycje :-) siedzial z podkurczonymi nozkami ze spuszczona glowa... A pozniej zacza sie za ta glowe trzymac raczka haha chcialam dac zdjecie ale nie idzie mi to noestety z telefonu :-(

3 raz probuje dodac post. Wykonczy mnie ten tel :-) mialam dzis USG. Maluch rozwija sie wzorowo. Waga 161gr. Obwod brzuszka 10.55cm innych wymiarow nie spamietalam. Plci noe zobaczylismy bo mial dziwna pozycje :-) siedzial z podkurczonymi nozkami ze spuszczona glowa... A pozniej zacza sie za ta glowe trzymac raczka haha chcialam dac zdjecie ale nie idzie mi to noestety z telefonu :-(

jeszcze beda ci robic usg w szpitalu wiec zobaczysz co trzeba :D najwazniejsze ze wszystko ok

laski gratuluję udanych wizyt. Widzę, że królują chłopcy więc dziewczynki pewnie bardziej wstydliwe są ;)) Ja wizytuję 13.01 ale usg bedzie dopiero w 21 tyg więc jeszcze miesiąc zanim pooglądam malucha a tak mnie korci, żeby już zakupy zacząc jednak najpierw obiecałam sobie że poznam płeć a później rzucę się w zakupowy szał ;))

reklama
Super, że dzidzuś zdrowiutki. Mój dziś też taką pozycję przyjął zgiętą jakby się chciał zwinąć w kłębek :) i spał sobie z rączką przy buzi :)
laski gratuluję udanych wizyt. Widzę, że królują chłopcy więc dziewczynki pewnie bardziej wstydliwe są ;)) Ja wizytuję 13.01 ale usg bedzie dopiero w 21 tyg więc jeszcze miesiąc zanim pooglądam malucha a tak mnie korci, żeby już zakupy zacząc jednak najpierw obiecałam sobie że poznam płeć a później rzucę się w zakupowy szał ;))
Ja już dziś planowałam zakupy jakieś, ale znowu się nie dowiedziałam co tam w brzuszku siedzi i nic nie kupiłam :( ja teraz 27 stycznia będę miała połówkowe i wtedy to już chyba coś zobaczę :)

Do góry