reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Kurczę, ewelka, nie wiem jakie są w UK możliwości. Na pewno są jakieś prywatne przychodnie/kliniki, gdzie można zrobić USG. A może w jakimś szpitalu możesz odpłatnie zrobić? To tak jak w Polsce, jak się chce na NFZ, to najczęściej oleją (o ile dostaniesz się wtedy, gdy masz problem). Ja w ciąży, którą poroniłam plamiłam około tygodnia, aż 8 dnia poczułam okropny kurczowy ból, po którym ze mnie chlusnęło.

Tekla - juuuupi!! GRATULACJE!!

Ja dziś delikatnie brudzę. Mierzę z rana temperaturę, by zobaczyć czy spada czy nie. Wstałam rano i w łazience zaczęłam sobie czyścić uszy patyczkami kosmetycznymi. Czyściłam delikatnie, serio. Patyczek mi się jakoś omsknął i poczułam okropny ból w uchu. Aż się położyłam na boku. Przestało mocno boleć, więc myślałam, że będzie ok, ale po chwili poczułam, że mam coraz bardziej mokro w tym uchu. Taak, to była krew ;-) No to wizyta u lekarza. Masakra. Najpierw dostać się do ogólnego, później do laryngologa. Troszkę sobie uszkodziłam błonę bębenkową, ale nie pękła. Co jakiś czas zbiera mi się tam trochę krewki. Chyba lepsze krwawienie z tej dziurki, niż z tamtej :confused2:

Tak jest prywatny gin nawet polski ale dziękuje znowu zapłacić 100 funtów i uslyszeć- ja to nic nie wiem... trzeba czekać

Ewelka wspolczuje!! U mnie to taki sluz jasny zabarwiony krwia, taka kawa z mlekiem... Kurcze beznadziejnie w uk ze nie ratuja tych ciaz zagrozonych...

a teraz na wkładce miałam dosłownie czarną krew, masakra, najgorsze jest to czekanie, nawet nie wiadomo na co

przepraszam że wam truje ale to jedyne miejsce gdzie mogę wyzbyć się emocjii :-:)-:)-(

ewelqa - ja też mam czekać.... Wczoraj od rana do 13 miałam krew, a teraz też taką ciemnobrązową wydzielinę, ale bardzo niewiele jej. Będzie dobrze. Przetrwamy to.

reklama
Do góry