reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Gratulacje ! Piękne dzidziusie!!!!!!!!

Mika
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam jutro wizytę
stres.gif

hmmm a ladybird dalej nic nie pisze :confused:

reklama
Ewika cieszę się strasznie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i w kilka min to wszystko sprawdził? Moje badanie trwało z jakieś 15-20min, najpierw doktorek pokazał dziecko mężowi, potem odwrócił ekran do mnie, pogadaliśmy, pomierzył na spokojnie, serduszka posłuchaliśmy, odpowiedział na moje 1000 pytań na minutę i ucieszeni poszliśmy.

Dziewczynki zdjęcie mojego małego jest sprzed 3 tygodni jak byłam na tym prenatalnym, bo mam problem z przesłaniem fotek z tel na kompa, ale w końcu wpadłam na to, że przecież mogę przez tel wejść na BB i w ten sposób zdjęcie przesłać.

Połówkowe będę miała dopiero około 13 stycznia jak skończę 20 tygodni.

Asia, Mika &&&&&& zaciśnięte :happy:

moj chce isc ze mna 3 stycznia ... zastanawim sie czy robic ekstra usg z filmem i wogole ... w pierwszej ciazy mielismy robione ale w tej to nie wiem ... doplacac ekstra 100 ... pogadamy jeszcze ...
na połówkowe idę z cała rodzinka tzn. mąż i córcia, filmik będę robić bo to super pamiątka, z Lenką też robiłam i czasem nawet teraz sobie włączam i popatrzę, lubię sobie wspominać...

mea ja tez robie bo fajna pamietaka ja placilam 250zl teraz tez kolo tego bedzie. Ale jestem zdecydowana bo za pare lat pozniej drugie dziecko sie zapyta no tak z zuza masz filmik ze mna juz nie;)

Ewka Gratulacje.Ale 3 min to by wytrzymał w scisku.Matko mi 30 min robiła usg
Mika zaciskam Kciuki!!
Mea a ja sobie zrobię płytę przy połówkowym bo dziecko ma już ładany rozmiar, i juz wyglada naturalnie.Teraz nie robiłam bo wyglądał jak alien
Tekla na którą masz ja na 14.30

reklama
Ewka- gratuluje!

No wiec jestem po wizycie. Srednie wiesci... z dzidzia wszystko w porzadku, chociaz nie napatrzylam sie, ale niestety trofoblast opiera mi sie o szyjke i jesli lozysko tam sie wytworzy, nie podniesie sie to bedzie lozysko przodujace... zawsze kurna cos... niby nie mam zalece zeby duzo lezec, moge wspolzyc, ale i tak do wizyty 7.01 planuje leniuchowac...

Mika najważniejsze, że z Dzidzia wszystko ok, a łożysko jeszcze się może podnieść :)

Do góry