reklama
Ewika cieszę się strasznie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i w kilka min to wszystko sprawdził? Moje badanie trwało z jakieś 15-20min, najpierw doktorek pokazał dziecko mężowi, potem odwrócił ekran do mnie, pogadaliśmy, pomierzył na spokojnie, serduszka posłuchaliśmy, odpowiedział na moje 1000 pytań na minutę i ucieszeni poszliśmy.
Dziewczynki zdjęcie mojego małego jest sprzed 3 tygodni jak byłam na tym prenatalnym, bo mam problem z przesłaniem fotek z tel na kompa, ale w końcu wpadłam na to, że przecież mogę przez tel wejść na BB i w ten sposób zdjęcie przesłać.
Połówkowe będę miała dopiero około 13 stycznia jak skończę 20 tygodni.
Asia, Mika &&&&&& zaciśnięte
Dziewczynki zdjęcie mojego małego jest sprzed 3 tygodni jak byłam na tym prenatalnym, bo mam problem z przesłaniem fotek z tel na kompa, ale w końcu wpadłam na to, że przecież mogę przez tel wejść na BB i w ten sposób zdjęcie przesłać.
Połówkowe będę miała dopiero około 13 stycznia jak skończę 20 tygodni.
Asia, Mika &&&&&& zaciśnięte
mia_
Fanka BB :)
na połówkowe idę z cała rodzinka tzn. mąż i córcia, filmik będę robić bo to super pamiątka, z Lenką też robiłam i czasem nawet teraz sobie włączam i popatrzę, lubię sobie wspominać...moj chce isc ze mna 3 stycznia ... zastanawim sie czy robic ekstra usg z filmem i wogole ... w pierwszej ciazy mielismy robione ale w tej to nie wiem ... doplacac ekstra 100 ... pogadamy jeszcze ...
karolq8
mea ja tez robie bo fajna pamietaka ja placilam 250zl teraz tez kolo tego bedzie. Ale jestem zdecydowana bo za pare lat pozniej drugie dziecko sie zapyta no tak z zuza masz filmik ze mna juz nie
weronikabp
Ewka gratulacje !!!!:-)
K
kaira24
Gość
Ewka Gratulacje.Ale 3 min to by wytrzymał w scisku.Matko mi 30 min robiła usg
Mika zaciskam Kciuki!!
Mea a ja sobie zrobię płytę przy połówkowym bo dziecko ma już ładany rozmiar, i juz wyglada naturalnie.Teraz nie robiłam bo wyglądał jak alien
Tekla na którą masz ja na 14.30
Mika zaciskam Kciuki!!
Mea a ja sobie zrobię płytę przy połówkowym bo dziecko ma już ładany rozmiar, i juz wyglada naturalnie.Teraz nie robiłam bo wyglądał jak alien
Tekla na którą masz ja na 14.30
izabela...
ewka, gratuluję
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ewka- gratuluje!
No wiec jestem po wizycie. Srednie wiesci... z dzidzia wszystko w porzadku, chociaz nie napatrzylam sie, ale niestety trofoblast opiera mi sie o szyjke i jesli lozysko tam sie wytworzy, nie podniesie sie to bedzie lozysko przodujace... zawsze kurna cos... niby nie mam zalece zeby duzo lezec, moge wspolzyc, ale i tak do wizyty 7.01 planuje leniuchowac...
Mika najważniejsze, że z Dzidzia wszystko ok, a łożysko jeszcze się może podnieść