reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
A ja juz po:-) wszystko super jest:-) dzidzia szalala :-) ma juz 7,5cm. Wszystko ma na swoim miejscu:-) lekarz pytal sie czy chce znac plec:-) mowi ze wyglada na dziewczynke:-) ale pozniej dodal zebym sie nie nastawiala (i w tym momencie dzidzia znow pokazala krocze:)) ze to tylko 51 procent i na koniec znow krocze pokazala haha:eek: az strach pomyslec co to bedzie pozniej:-)

Gratulacje!!!!!! fajne zdjęcie :)

A to moje male z 13tc1dc

Śliczna Dzidzia! gratulacje! :)

Witajcie dziewczynki :-) melduję, że z dzidzią wszystko ok, widziałam serduszko i całą moją kruszynkę :-) wierciła się strasznie. A dane wyglądają tak:

FHR 149ud/min
CRL 67,7mm
Hbd 13,1
NT 0,7
NB +
więc wszystko gra :-)
Niestety nie dostałam zdjęcia :-( w ogóle to jestem załamana pojechałam z mężem bo też chciał obejrzeć dzidzię, ale niestety nie mógł wejść bo nie było miejsca :wściekła/y: i rzeczywiście ten gabinet to jakaś masakra mały, ciemny, wąski i nikt oprócz pacjenta by tam się nie zmieścił. No i całe badanie usg trwało raptem z 3min, ludzi full czekałam chyba z godzinę w kolejce i jak w hurtowni kurczę byle szybko, szybko. Eh zła jestem na tą naszą służbę zdrowia, 6 lat temu jak byłam w ciąży to każda moja wizyta była bardzo przyjemna, a teraz? Bez porównania. Ale cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze, oby tak dalej :tak:

weronika, skodzia, korolqa śliczne maluszki :tak: gratuluję udanych wizyt :tak:

mika kciuki zaciśnięte &&& :-)

ewka dobrze ze wszsytko gra;) szkoda ze mezu nie zobaczyl;( ja mojego zabieram dopiero na polowkowe ale to dodatkowe bo moj lekarz ne ma 4d a pojde do innego to na plytke mi nagra wiec wezme meza i corcie;)

karolqa no szkoda :-( specjalnie na tą okazję załatwił sobie urlop i nic nie zobaczył :-( a połówkowe kiedy przypadają? Gdzieś koło 20 tygodnia tak? Na następne usg pojadę do mojego gina co mi usg w 1 ciąży robił. Bardzo miły, sympatyczny starszy pan, ma duży elegancki gabinet i mąż na pewno się zmieści :-D

karolqa no szkoda :-( specjalnie na tą okazję załatwił sobie urlop i nic nie zobaczył :-( a połówkowe kiedy przypadają? Gdzieś koło 20 tygodnia tak? Na następne usg pojadę do mojego gina co mi usg w 1 ciąży robił. Bardzo miły, sympatyczny starszy pan, ma duży elegancki gabinet i mąż na pewno się zmieści :-D

nie no nawet jak by stal lekarzowi za plecami to powinien go poprosic ... bez jaj zeby nie dalo sie wytzrymac w scisku 3 min ...

moj chce isc ze mna 3 stycznia ... zastanawim sie czy robic ekstra usg z filmem i wogole ... w pierwszej ciazy mielismy robione ale w tej to nie wiem ... doplacac ekstra 100 ... pogadamy jeszcze ...

reklama
SKODZIA gratuluje :)

EWKA wazne ze z dzidzia ok, gratuluje

MIKA kciukasy trzymamy ja i dzidzi moja 'brzuszkowa' :) [ta druga za bardzo zajeta ;P]

MEA ja mialam na poczatku nie robic, ale pozniej pomyslalam ze to ne jest bardzo duzo pienedzy a fajna pamiatka - pozniej i dla dziecka.

Do góry