reklama
A ja juz po:-) wszystko super jest:-) dzidzia szalala :-) ma juz 7,5cm. Wszystko ma na swoim miejscu:-) lekarz pytal sie czy chce znac plec:-) mowi ze wyglada na dziewczynke:-) ale pozniej dodal zebym sie nie nastawiala (i w tym momencie dzidzia znow pokazala krocze) ze to tylko 51 procent i na koniec znow krocze pokazala haha az strach pomyslec co to bedzie pozniej:-)
Gratulacje!!!!!! fajne zdjęcie
A to moje male z 13tc1dc
Śliczna Dzidzia! gratulacje!
Witajcie dziewczynki :-) melduję, że z dzidzią wszystko ok, widziałam serduszko i całą moją kruszynkę :-) wierciła się strasznie. A dane wyglądają tak:
FHR 149ud/min
CRL 67,7mm
Hbd 13,1
NT 0,7
NB +
więc wszystko gra :-)
Niestety nie dostałam zdjęcia :-( w ogóle to jestem załamana pojechałam z mężem bo też chciał obejrzeć dzidzię, ale niestety nie mógł wejść bo nie było miejsca i rzeczywiście ten gabinet to jakaś masakra mały, ciemny, wąski i nikt oprócz pacjenta by tam się nie zmieścił. No i całe badanie usg trwało raptem z 3min, ludzi full czekałam chyba z godzinę w kolejce i jak w hurtowni kurczę byle szybko, szybko. Eh zła jestem na tą naszą służbę zdrowia, 6 lat temu jak byłam w ciąży to każda moja wizyta była bardzo przyjemna, a teraz? Bez porównania. Ale cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze, oby tak dalej
weronika, skodzia, korolqa śliczne maluszki gratuluję udanych wizyt
mika kciuki zaciśnięte &&& :-)
FHR 149ud/min
CRL 67,7mm
Hbd 13,1
NT 0,7
NB +
więc wszystko gra :-)
Niestety nie dostałam zdjęcia :-( w ogóle to jestem załamana pojechałam z mężem bo też chciał obejrzeć dzidzię, ale niestety nie mógł wejść bo nie było miejsca i rzeczywiście ten gabinet to jakaś masakra mały, ciemny, wąski i nikt oprócz pacjenta by tam się nie zmieścił. No i całe badanie usg trwało raptem z 3min, ludzi full czekałam chyba z godzinę w kolejce i jak w hurtowni kurczę byle szybko, szybko. Eh zła jestem na tą naszą służbę zdrowia, 6 lat temu jak byłam w ciąży to każda moja wizyta była bardzo przyjemna, a teraz? Bez porównania. Ale cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze, oby tak dalej
weronika, skodzia, korolqa śliczne maluszki gratuluję udanych wizyt
mika kciuki zaciśnięte &&& :-)
karolq8
Fanka BB :)
ewka dobrze ze wszsytko gra szkoda ze mezu nie zobaczyl;( ja mojego zabieram dopiero na polowkowe ale to dodatkowe bo moj lekarz ne ma 4d a pojde do innego to na plytke mi nagra wiec wezme meza i corcie
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ewa najwazniejsze, ze jest ok! Gratulacje:-)
Dziewczyny Wam też gratulacje wizyt i ślicznych maluchów!
Mika &&&&
Dziewczyny Wam też gratulacje wizyt i ślicznych maluchów!
Mika &&&&
karolqa no szkoda :-( specjalnie na tą okazję załatwił sobie urlop i nic nie zobaczył :-( a połówkowe kiedy przypadają? Gdzieś koło 20 tygodnia tak? Na następne usg pojadę do mojego gina co mi usg w 1 ciąży robił. Bardzo miły, sympatyczny starszy pan, ma duży elegancki gabinet i mąż na pewno się zmieści
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
karolqa no szkoda :-( specjalnie na tą okazję załatwił sobie urlop i nic nie zobaczył :-( a połówkowe kiedy przypadają? Gdzieś koło 20 tygodnia tak? Na następne usg pojadę do mojego gina co mi usg w 1 ciąży robił. Bardzo miły, sympatyczny starszy pan, ma duży elegancki gabinet i mąż na pewno się zmieści
nie no nawet jak by stal lekarzowi za plecami to powinien go poprosic ... bez jaj zeby nie dalo sie wytzrymac w scisku 3 min ...
moj chce isc ze mna 3 stycznia ... zastanawim sie czy robic ekstra usg z filmem i wogole ... w pierwszej ciazy mielismy robione ale w tej to nie wiem ... doplacac ekstra 100 ... pogadamy jeszcze ...
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
SKODZIA gratuluje
EWKA wazne ze z dzidzia ok, gratuluje
MIKA kciukasy trzymamy ja i dzidzi moja 'brzuszkowa' [ta druga za bardzo zajeta ;P]
MEA ja mialam na poczatku nie robic, ale pozniej pomyslalam ze to ne jest bardzo duzo pienedzy a fajna pamiatka - pozniej i dla dziecka.
EWKA wazne ze z dzidzia ok, gratuluje
MIKA kciukasy trzymamy ja i dzidzi moja 'brzuszkowa' [ta druga za bardzo zajeta ;P]
MEA ja mialam na poczatku nie robic, ale pozniej pomyslalam ze to ne jest bardzo duzo pienedzy a fajna pamiatka - pozniej i dla dziecka.