karolq8
Fanka BB :)
Alex wyczerpujaca odpowiedz:-) zawsze sie zastanawialam czy idzie to zauwazyc szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też myślałam, że ból, który mam jest owulacyjnym - występował prawie w każdym cyklu (ok 14 dc) i po jakiś 14 dniach dostawałam okres. By zajść w ciążę zaczęłam mierzyć codziennie rano temperaturę w pochwie (tak jak NPR każe) i, o dziwo, temperatura wskazała, że owu była parę dni później niż te moje bóle owulacyjne. Nie uwierzyłam temperaturze, bo i śluz płodny był wtedy, gdy ból, więc w kolejnym miesiącu robiłam również testy owulacyjne. Zgrały się razem z temperaturą wykazując owulację parę dni po bólu owulacyjnym (a przynajmniej tym, co ja nazywałam bólem owulacyjnym). Mimo cyklów o normalnej długości mam krótszą 11 dniową fazę lutealną.Co do owu...
21 września (albo może i tydzień później?? nie pamietam) wybieralismy sie na grzyby. Rano czułam bardzo silny ból prawej strony brzucha promieniujący do pleców (myślałam, że to ma związek ze zbliżającą się miesiączką - za wcześnie, ale ból był podobny - skurcz i potem łagodniejący). W ciągu dnia na tym grzybobraniu myslałam, że dostałam okres, wilgotność 200 % tzw... a po depilacji to się jeszcze wargi ślizgają (ja grubiutka to mam takie wałki ;P). Krwi nie było ani kropki. I dopiero teraz zaczęłam to kojarzyć... że to mogło być to. Jeśli było, to ja za tydzień albo najlepiej za dwa powinnam dopiero USG robić.