reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

dziewczyny GRATULUJE :) ale fajne zdjęcia a szczegolnie te bliźniaki mnie ujęłay... coś pieknego, nie widzialam jeszcze usg bliźniaków :)

u mnie lipa.. no wykrzaczyło sie coś i tyle.... bolal mnie troche brzuch, ale tylk otroche i olalam mowie poczatki ciazy to pewnie tak ma byc, bo to nie bol ale dyskomfort, dzis popoludniu troche mocniej bo do przychodni mocno szarżowałam z przystanku bo wiatr.. zimno i chcialam szybko do ciepłego... zachodze a mi mokro ide do gabinetu rozbieram sie a ja we krwi... szyjka rozpulchniona brzuch twardy... potem mi cytologie wziela to jeszcze wiecedj krwi bo nadzerka.... az pocieklo po podłodze, na usg krwiaka nie ma a rany na szyjce nie było. mam brac magnez nospe i lutke.. i odpoczywac teraz

dziwne ze pobierala w takiej sytuacji cytologie ...
ale najwazniejsze zebys odpoczela - lekarz wie co robi wiec spokojnie !! i wez moze nospe jak mas ztwardy brzuch ... mi gin powiedzial ze lepsza jest niz magnez bo magnez trzeba barac ciagle a nospe doraznie !!

reklama
Edytka, Mea, Benfica, Misio, Błonka - moje gratulację :)) Błonka prosze odpoczywaj!!! :)

Kochane a więc teraz na spokojnie trochę cyferek hehehe :) Benfica - nasze bejbiki sa dokładnie takie same: CRL 52 mm :)))
Serduszko 167 ud/min, Przeziernośc 1,2 , nosek słuchajcie po tatusiu ładny i zgrabny hehe :))
Pan Doktor powiedział, że wzorowe wyniki, co mnie baaardoz uspokoiło, pobrali krew na test pappa (mam 37 lat) ale powiedzieli że skoro te badania są bardzo dobre to we krwi raczej na pewno nic będzie, więc już się nie martwię. Termin porodu przesunął się na 21.06 z 22. :))
Dzień był mega zakręcony ale o tym na wątku głównym.. dziękuję z serca wszystkim za kciuki...

wercia gratulejszyns :) no cyferki piękne :)

mea ale ja magnez mam brac juz do konca, bo w poprzedniej ciazy skurcze mnie meczyly za wczesnie... musze sie lekarki sluchac, bo jakby co ona mi powie a dlaczego Pani nie brala? i nie bede miala w sumie nic na swoje usprawiedliwienie

cytologie musiała pobrac świeżą bo ja non stop mam zapalenia, mam nadżerkę i mięsniaka wiec w sumie sie nie zdziwilam

Ostatnia edycja:
Błoneczka, będzie dobrze tylko leż, odpoczywaj. Wspólczuję bo musiałaś przeżyć ten widok krwi. Szczęście w nieszczęśćiu że zobaczyłaś u lekarza. Mała zdrowa także wszytsko będzie oki.
Dziewczyny wstawiłabym z miło chęcią zdjęcie mojej dzidziulki ale nie wiem jak to zrobić, ja mam foto na takim pasku wydrukowane.
Werka- gratuluję wizyty, no więc już część z nas jest spokojna. Teraz czeka nas kolejne"długie"usg połowkowe w 20tyg. wtedy biorę męża niech zobaczy dzieciątko.
W sumie jakoś nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży jak widze takie cudo to czuję się jak we śnie. Czasem boję się, że nie będę umiała pokochac drugiego dziecka jak mojej córki i będę porównywać, ale dziwne było dla mnie pokochać kogoś bardziej niż mojego m. z chwilą pojawienia się mojej córeczki na świecie pokochałam Ją niesamowicie, inaczej niż kogokolwiek na ziemii i liczę , że miłość do drugiego dziecka będzie tak samo silna jak do pierwszego.

oki uciekam do łóżka.. Sarenka ja robilam zdjecie usg telefonem i z telefonu zrzucalam na dysk w laptopie :)
Sarenka a wiesz ze nie pomyslalam o tym nawet czy bedziemy traktowac rowno nasze dzieci.. na pewno beda sie roznic i milosc bedzie inna ale rownie tak silna :) nie martw się :)

Błoneczka, będzie dobrze tylko leż, odpoczywaj. Wspólczuję bo musiałaś przeżyć ten widok krwi. Szczęście w nieszczęśćiu że zobaczyłaś u lekarza. Mała zdrowa także wszytsko będzie oki.
Dziewczyny wstawiłabym z miło chęcią zdjęcie mojej dzidziulki ale nie wiem jak to zrobić, ja mam foto na takim pasku wydrukowane.
Werka- gratuluję wizyty, no więc już część z nas jest spokojna. Teraz czeka nas kolejne"długie"usg połowkowe w 20tyg. wtedy biorę męża niech zobaczy dzieciątko.
W sumie jakoś nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży jak widze takie cudo to czuję się jak we śnie. Czasem boję się, że nie będę umiała pokochac drugiego dziecka jak mojej córki i będę porównywać, ale dziwne było dla mnie pokochać kogoś bardziej niż mojego m. z chwilą pojawienia się mojej córeczki na świecie pokochałam Ją niesamowicie, inaczej niż kogokolwiek na ziemii i liczę , że miłość do drugiego dziecka będzie tak samo silna jak do pierwszego.

Sarenko ja podobnie jak blonka, robię zdjęcia wydruku telefonem i przesylam sobie na mail, potem zapisuje na kompie i juz :-) dzis byłam w szoku ze udało mi sie przesłać zdjęcie prosto z telefonu na BB :-)

reklama
Do góry