reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Już jestesmy po rehabilitacji, Maciek przezył, w sumie tak bardzo nie płakał. Troche tam pocwiczylismy i pokazali nam cwiczenia do domku mamy tam chodzic dwa razy w tyg

Powiem tylko tyle: to przechodzi ludzkie pojęcie! Po raz czwarty zapytałam dziś lekarki czy aby mala na pewno nie ma skazy (bo biedna osypana od stóp do głowy, drapie się, płacze, a czerwone place na całym ciele aż gorące) a ona mi że... faktycznie to skaza! Po 4 miesiącach! :mad: :mad: :mad: To dlatego tak się bidulka męczyła od urodzenia z brzuszkiem. To dlatego miałam wrażenie że jest jej gorzej po karmieniu... I od pierwszej wizyty pytałam czy to nie skaza bo przecież ma takie szorskie krostki... A ona nie- najpierw kazała wysuszać bo to potówki, potem nawilżać bo sucha skóra :mad: :mad: :mad: Kasia musiała dojść do tak przeraźliwego stanu żeby skazę zauwazyła! A ma ponad 50lat więc chyba nie brakuje jej doświadczenia! :mad: :mad: :mad: Kasia dostała maści sterydowe po których też się strasznie drapie. Została też zaszczepiona... Nie płakała przy zastrzyku tylko przy... ubieraniu jak zwykle ::) Waga wskazała 7100 ;D

Emih ja na twoim miejscu zmieniłabym lekarke, ja po pierwszej wizycie naszego lekarza rodzinnego u Mai teraz nie chce go widziec, bo tak mnie wkurzył.

A Kasieńka to juz wielka kobitka :)

Pycha właśnie myślę o zmianie, tylo (jak już pisałam) na tym się kończy bo nie mam tu specjalnie znajomych i nie ma mi kto polecić dobrego lekarza, a żeby płacić za kolejnego podobnego... ::) Ale w końcu znajdę, oj znajdę bo szlag mnie z tą doktórką trafi ::) A KAsia fakt... wielka kobitka ;D I pomyśleć że na samej piersi ;D A mi wydawało się że jeszcze się nie najada i chciałam dokarmiać 8)

emih ale babsko z tej twojej lekarki :o spróbuj w państwowej przychodni,ja chodzę do takiej pediatry i jest naprawdę fajna kobieta :) nie panikuje ,nie straszy i dobrze radzi :) i faktycznie duża ta Kasieńka :) jak aparat? bo już chciałabym zobaczyć nowe zdjęcia małej :)

reklama
Emih ale trafiłaś, sprubuj pochodzić po państwowych przychodniach i zasiadnac jezyka oczywiscie u pacjentów a raczej mam. Ja chodze do przychodni rejonowej i babko jest ok. Przy kazdej wizycie badanie, a ponadto jak chce sie skierowanie to daje bez problemu.

A Kasia to faktycznie duża panna ;D

Do góry