reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Już jestesmy po rehabilitacji, Maciek przezył, w sumie tak bardzo nie płakał. Troche tam pocwiczylismy i pokazali nam cwiczenia do domku mamy tam chodzic dwa razy w tyg

Powiem tylko tyle: to przechodzi ludzkie pojęcie! Po raz czwarty zapytałam dziś lekarki czy aby mala na pewno nie ma skazy (bo biedna osypana od stóp do głowy, drapie się, płacze, a czerwone place na całym ciele aż gorące) a ona mi że... faktycznie to skaza! Po 4 miesiącach! :mad: :mad: :mad: To dlatego tak się bidulka męczyła od urodzenia z brzuszkiem. To dlatego miałam wrażenie że jest jej gorzej po karmieniu... I od pierwszej wizyty pytałam czy to nie skaza bo przecież ma takie szorskie krostki... A ona nie- najpierw kazała wysuszać bo to potówki, potem nawilżać bo sucha skóra :mad: :mad: :mad: Kasia musiała dojść do tak przeraźliwego stanu żeby skazę zauwazyła! A ma ponad 50lat więc chyba nie brakuje jej doświadczenia! :mad: :mad: :mad: Kasia dostała maści sterydowe po których też się strasznie drapie. Została też zaszczepiona... Nie płakała przy zastrzyku tylko przy... ubieraniu jak zwykle ::) Waga wskazała 7100 ;D

Emih ja na twoim miejscu zmieniłabym lekarke, ja po pierwszej wizycie naszego lekarza rodzinnego u Mai teraz nie chce go widziec, bo tak mnie wkurzył.

A Kasieńka to juz wielka kobitka :)

Pycha właśnie myślę o zmianie, tylo (jak już pisałam) na tym się kończy bo nie mam tu specjalnie znajomych i nie ma mi kto polecić dobrego lekarza, a żeby płacić za kolejnego podobnego... ::) Ale w końcu znajdę, oj znajdę bo szlag mnie z tą doktórką trafi ::) A KAsia fakt... wielka kobitka ;D I pomyśleć że na samej piersi ;D A mi wydawało się że jeszcze się nie najada i chciałam dokarmiać 8)

emih ale babsko z tej twojej lekarki :o spróbuj w państwowej przychodni,ja chodzę do takiej pediatry i jest naprawdę fajna kobieta :) nie panikuje ,nie straszy i dobrze radzi :) i faktycznie duża ta Kasieńka :) jak aparat? bo już chciałabym zobaczyć nowe zdjęcia małej :)

reklama
Emih ale trafiłaś, sprubuj pochodzić po państwowych przychodniach i zasiadnac jezyka oczywiscie u pacjentów a raczej mam. Ja chodze do przychodni rejonowej i babko jest ok. Przy kazdej wizycie badanie, a ponadto jak chce sie skierowanie to daje bez problemu.

A Kasia to faktycznie duża panna ;D

Do góry