reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyta u pediatry-raport

mój Maciuś jest wczesniakiem, dostał 7 pkt i profilaktycznie odwiedzamy róznych specjalistów.

a dzisiaj ide odebrac wynik z morfologi Macia, miejmy nadzieję ze wynik bedzie dobry

reklama
No i jesteśmy po neurologu, w sumie niczego się nie dowiedziałam. Lekarka zbadała odruchy, zapytała co mały umie i w czwartek mam zrobić usg główki i dopiero z wynikiem do niej przyjść. No chyba dobrze że nie zauważyła na razie nic niepokojącego. Ciekawe co mi powie po tym usg. A swoją drogą myślałam, że znowu dostanę jakiś termin tego badania wzięty z kosmosu a tu patrzcie od razu na ten tydzien i potem zaraz mogę wejść do lekarza.

Pycha też w 36 ale w pierwszym dniu wiec tak naprawde to było 35 tyg skonczone i rozpoczety 36.

Dziewczyny mam pytanie robiliscie juz morfologie swojim pociechom bo ja dzisiaj odebrałam wyniki i ...nic nie wiem. Na wyniku sa normy ale one dotyczą dorosłego a nie małego dziecka.

Eg fajnie ze wszystko dobrze. Usg napewno wyjdzie dobrze.

A my w czwartek i dziemy znowy na kątrolę bioderek do poradni ortopedtcznej, aż drżę ze strachu co to będzie, bi mam huż dosyć tego pieluszkowania.

kunda no problem :)

dziś ważyliśmy małą :) waży 6040 :) jest zdrowiutka :) odkładamy właśnie cebion i calcium :) podajemy tylko D3 :) dziś jakoś płaczliwa była u pediatry,może się jej wystraszyła ::) :p ;)

reklama
Do góry