reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Byłam wczoraj na szczepieniu z Mateuszkiem.Po za katarkiem OK.zmierzyła go pielęgniarka i okazało się że urósł 12cm.No i waży 5400. :laugh:

Ja wczoraj też zważyłam Joasię i okazało się że waży 5030 kg. Karmimy się piersią ale raz w tygodniu wspomagamy sztucznym mleczkiem + witaminka D oczywiście.

A my jutro do neurologa, mam nadzieję ze wsystko będzie w porządku. Adaś dzisiaj taki marudny az strach, oby jutro podczas badania był grzeczniejszy.

Eg będzie dobrze! :)
Wiktoria waży już 6620,przybrałą nawet troszkę za dużo,ale ok.
mierzy 72 cm,więc zgadza się,że ciuszki już ubieramy na 74 i 80 (po praniu jednak robiąsię mniejsze)
Pycha cieszę się,że wszystko ok,my mamy wizytę 6 kwietnia ;D

my wczoraj bylismy u neurologa i wszystko ok. Za duza przerwa miedzy czaszka a mozgiem mam sie nie przejmowac bo widocznie taka jego uroda, a napiecie miesniowe powinno zniknac po cwiczeniach. Mamy sie pokazac w kwietniu. UFF ulzylo mi!

my nie mamy skierowania do neurologa, ale chyba pójdę prywatnie - dla świętego spokoju, zeby wiedzieć, że napewno wszystko jest OK !

pycha, kunda cieszę się, że wszystko w porządku z Waszymi dzieciaczkami :)

Słuchajcie, pewnie wyjdę na niedokształconą... ;) ale o co chodzi z tym neurologiem? kiedy się dostaje skierowanie i z jakich powodów trzeba iść?

reklama
Maja urodziła się niedotleiona, dostała 5 p-któw i skierowanie dostaliśmy już w szpitalu, a teraz przez rok co 2 miesiace musiamy jedździc na kontrole.

Do góry