reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Byłam wczoraj na szczepieniu z Mateuszkiem.Po za katarkiem OK.zmierzyła go pielęgniarka i okazało się że urósł 12cm.No i waży 5400. :laugh:

Ja wczoraj też zważyłam Joasię i okazało się że waży 5030 kg. Karmimy się piersią ale raz w tygodniu wspomagamy sztucznym mleczkiem + witaminka D oczywiście.

A my jutro do neurologa, mam nadzieję ze wsystko będzie w porządku. Adaś dzisiaj taki marudny az strach, oby jutro podczas badania był grzeczniejszy.

Eg będzie dobrze! :)
Wiktoria waży już 6620,przybrałą nawet troszkę za dużo,ale ok.
mierzy 72 cm,więc zgadza się,że ciuszki już ubieramy na 74 i 80 (po praniu jednak robiąsię mniejsze)
Pycha cieszę się,że wszystko ok,my mamy wizytę 6 kwietnia ;D

my wczoraj bylismy u neurologa i wszystko ok. Za duza przerwa miedzy czaszka a mozgiem mam sie nie przejmowac bo widocznie taka jego uroda, a napiecie miesniowe powinno zniknac po cwiczeniach. Mamy sie pokazac w kwietniu. UFF ulzylo mi!

my nie mamy skierowania do neurologa, ale chyba pójdę prywatnie - dla świętego spokoju, zeby wiedzieć, że napewno wszystko jest OK !

pycha, kunda cieszę się, że wszystko w porządku z Waszymi dzieciaczkami :)

Słuchajcie, pewnie wyjdę na niedokształconą... ;) ale o co chodzi z tym neurologiem? kiedy się dostaje skierowanie i z jakich powodów trzeba iść?

reklama
Maja urodziła się niedotleiona, dostała 5 p-któw i skierowanie dostaliśmy już w szpitalu, a teraz przez rok co 2 miesiace musiamy jedździc na kontrole.

Do góry