reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza!

natkusia No to rzeczywiście Ci namieszali w głowie :/ W sumie lepiej nigdy się nie 100% nie nastawiać. Najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko było :) Może na tym połówkowym coś się wyjaśni :)
benfica Sporo masz w tym marcu, niech Ci szybko zleci ;)
A my we czwartek idziemy na USG połówkowe i zobaczymy czy nadal potwierdzi się siusiak ;) A 10.03 wizyta u lekarza, a potem pewnie karze mi zrobić test obciążenia glukozą, bo to już będzie odpowiedni czas na to.

reklama
Hej.

Byłam dzisiaj na tym badaniu i wielkie uffff
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Maluszek przebadany calusieńki
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
sprawdzony dokładnie mózg, serduszko, kości, narządy.. dosłownie WSZYSTKO
Maluch jest cały i zdrowy a moja radość nie zna granic
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Lekarz jedynie zauważył jakiś torbielek w główce ale ponoć to się zdarza i powinien się wchłonąć. Mamy się nie martwić - taaa łatwo mówić
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

No i Maluszek jest CHŁOPCEM
tak tak.. widziałam pięknego siusiaka
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
ja odziwo jestem bardzo zadowolona! Mąż liczył na dziewuszkę ale i tak się cieszymy! Najważniejsze, że zdrowe! Jednak pierwsze odczucie się zgadza
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Natkusia gratuluję synka !!! Dobrze, że wszystko ok.

Ja dziś tez po wizycie. Wszystko w porządku, dzidzia wiekiem odpowiada OM więc ładnie rośnie. I będzie synuś !!! W głębi serca myślałam, że będzie druga córcia ale też będzie fajnie :) Macica twarda, szyjka 4 cm .
Jutro mam dokładniejsze badania w klinice genetyki, wiec bede wiedziała czy reszta ok.

Wiikki, Natkusia, gratuluję synka :*

Natkusia, będzie dobrze i torbiel się wchłonie :*

Wiikki, po pierwszej córeczce chcieliśmy synka, ale jak urodziła się druga córka też jestem szczęśliwa. Najważniejsze, aby zdrowe :)

natkusia gratuluję chłopca :-D będzie super, zobaczysz :tak: u nas też drugi siusiak i tak właśnie miało być :-D a jeśli chodzi o torbielki, to na połówkowym z Gabrysiem też mu wynaleźli, ale uwierz lekarzowi - to naprawdę nic :cool2: torbiele wchłaniają się albo jeszcze w życiu płodowym, albo po urodzeniu, a wielu dorosłych ludzi ma całe życie te torbielki i nawet o tym nie wiedzą... :cool2:

wiikki Wam też gratuluję synka :-D wierz mi, poczujesz co to macierzyństwo ;-) ja mam synka i nie mam porównania, mogę mówić o moim subiektywnym podejściu do niego, ale znajome mające parkę w domu podkreślają, że dla mamusi to jest synuś :-D jest to oczywiście frazes i mamy dziewczynek mogą protestować, ale w każdym frazesie jest ziarnko prawdy :-D

Po wczorajszej wizycie u gina:

- Zwiększona dawka luteiny podjęzykowej do 2x2
- Na stałe No-Spa 2x1
- Dodatkowo magnez 2x2

Poza tym jak tylko bóle i twardnienia będą się utrzymywać to mam dzwonić do lekarza i umawiać się z nim na oddział na kroplówki z fenoterolu, bo jak nie to grozić mi może rozwarcie i jak to lekarz powiedział, wtedy może być za późno. Czyli teraz oszczędzanie, leżenie, nie przemęczanie się itp...

Dzisiaj USG połówkowe, więc wieczorem, albo jutro rano zdam relację :)

kinia musi być dobrze :* nie będę Ci mówiła "leż kobieto", bo też mam ruchliwego łobuziaka w domu i wiem, że się po prostu nie da, ale dbaj o Was jak możesz... i &&&&&&&&&&&&&& za usg :*

reklama
Kinia :* Będzie dobrze Kochana. Ciesze się, że Twój mąż się zmienił i masz w nim wsparcie. Odpoczywaj ile się da, a będzie dobrze :* &&&&&&&& kciuki za Ciebie i za maleństwo :*:*

Do góry