reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza!

Kinia - będzie dobrze, 3 mam kciuki!!

My też po wczorajszej wizycie. Wszystkie jest super, Malutka waży już 600 gram:) i rośnie już tak jak powinna:)

Nie chciała się pokazać, ale jak tylko mój D wszedł do gabinetu i coś powiedział, to od razu się odwróciła i mogliśmy ją pooglądać:) normalnie Córeczka Tatusia:)

Pięknie było wszystko widać, takie malutkie stópki i paluszki:) a i trzymała się jedną rączką za stópkę.. hehe słodki widok:)

reklama
Grzaneczko, gratuluję udanej wizyty :* Córeczka tatusia :D U nas Oliwka to taka modelka była, że za każdym razem jak lekarz chciał zmierzyć ją, to pokazywała co ma między nóżkami :p

GRZANKA super, że wizyta udana :tak:

KINIA też miałam stawianie się macicy w pierwszej ciąży na tym samym etapie.. garść leków i leżenie :tak: idzie przeżyć.. dasz radę! :-) mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zdaję relację po USG połówkowym. Groszek waży 390g i jest... Dziewczynką, czyli będzie Maja :) Ogólnie wszystko dobrze, położona jest dupką w dół, czyli podłużne miednicowe. Wychodzi na to, że jest kilka dni mniejsza niż być powinna, ale to ponoć normalna tolerancja, więc się nie martwię :)

Ja po wczorajszej wizycie ok badania w porządku , gin zrobił mi nawet usg by podglądnąć płeć ale nóżki były złączone i nie chciały się rozszerzyć :) więc umówiłam się na czwartek na prywatne usg do innego lekarza bo mnie ciekawość zżera :)

Hejka :-)

I ja po wizycie :tak:
z Maluszkiem wszystko dobrze, wzorowe wyniki :-) jedynie są w główce te torbielki ale Pani nas zapewniła, że one znikną :tak: waży 309g.. troszkę mnie martwi bo znowu jest w tyle.. u Michała też tak było :confused: no i był malutkim dzieckiem.. widocznie mam urok rodzenia małych dzieci.. lekarze mówią, że jak Michaś tak miał to nie ma się czym martwić.
No i .. na MILION % będzie SYNUŚ :-) dostaliśmy w końcu dowód płci i jestem usatysfakcjonowana ;-)

o to dorodne przyrodzenie naszego syna :-D:

reklama
Do góry