reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza!

reklama
Dziewczyny, dostałam luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo. Lekarz kazał mi się oszczędzać, bo jak dalej tak będzie mogę stracić fasolkę ;/ Mam nic nie robić tylko patrzeć na choinkę i do mojego M powiedział, że ma mnie przywiązać do grzejnika. Mam wolniej chodzić i często odpoczywać, bo nie będzie dobrze. Niby luteina ma pomóc, ale powiedział, że mogę poronić, bo nie jest dobrze. Odpoczynek i tabletki ma mi pomóc. Pęcherzyk rośnie, ale serduszka jeszcze nie widać. Na 4 stycznia jestem umówiona na kolejną wizytę i powiedział, że serduszko powinno już być :) W ciąże zaszłam miesiąc po ostatniej @ czyli 24.11, ale za to powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo i betka poszła 10-cio krotnie do góry tak jak powinno być. Będę się oszczędzać, to będzie dobrze :) Tylko teściowa znowu mi szykuje robotę ;/ Niech spieprza ;/ Ja się narobiłam przez dwa dni i to bardzo dużo. Ale nie widza tego, bo teściowa prawie nic nie ma zrobionego ;/

Ja niemam dobrych wiesci:(:( przeziernosc karkowa kolo 4mm , 13.01 ide na test Pappa , jesli wyjdzie zle to aminopunkcja...
Poza tym dzidzia ma 6cm, ale jakos juz niepotrafilam sie cieszyc i za duzo z wizyty niepamietam:(

Dobrze ze niejechalam sama bo niebylam w stanie kierowac do domu, bylam zaplakana i roztrzesiona:(:(

Julia mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze, że test pappa okaże się dla Waszej kruszynki, że na usg coś źle było widać. Trzymam kciuki :*

Ja mam USG genetyczne 8.01 i czekam jak na szpilkach na nie.

reklama
Ja niemam dobrych wiesci:(:( przeziernosc karkowa kolo 4mm , 13.01 ide na test Pappa , jesli wyjdzie zle to aminopunkcja...
Poza tym dzidzia ma 6cm, ale jakos juz niepotrafilam sie cieszyc i za duzo z wizyty niepamietam:(

Dobrze ze niejechalam sama bo niebylam w stanie kierowac do domu, bylam zaplakana i roztrzesiona:(:(

Przykro mi, że się stresowałaś ale przecież to nie wyrok.. człowiek-lekarz może popełnić błąd! Norma jest do 3mm więc ten 1mm mógł się pomylić.. Głowa do góry i nie stresuj się! A może przejdziesz się do innego lekarza?

Do góry