- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No mi wlasnie o patologie chodziloŻuczeK pisze:a+t+? Zaspa. Na Klinicznej przeraża mnie klika rzeczy, a o Zaspie słyszę jak na razie same pozytywy. Więc chyba tam. No chyba, że patologia, to lepiej Kliniczna, prawda? Mam mętlik w głowie. Dziś szczególnie
A w Klinicznej co Cie przeraza? Bo ja tam wlasnie zamierzam rodzic ijuz raczej zdania nie zmienie, ale zawsze dobrze znac opinie innych, zeby w razie czego cos nie zaskoczylo
Ja też dziś byłam u gina, szyjka skrócona, brzuszek opuszczony i malutkie rozwarcie. Czyli coś się zaczyna dziać... ale naprawdę trudno powiedzieć czy na dobre zacznie się jeszcze w tym miesiącu. Następną wizyte mam za tydzień, ciekawe czy doczekam : Tak samo jak Żuczek boje się że dzidzia troche mała, ale zobaczymy, nie ma co się martwić na zapas.
Niestety znowu musze brać antybiotyk bo mam złe wyniki z moczu, straszenie dużo leukocytów i liczne bakterie , musze brać Duomox i Urosept
Dori następne skórcze które będziesz mieć to już może być to... trzymam kciuki żeby było ok.
Niestety znowu musze brać antybiotyk bo mam złe wyniki z moczu, straszenie dużo leukocytów i liczne bakterie , musze brać Duomox i Urosept
Dori następne skórcze które będziesz mieć to już może być to... trzymam kciuki żeby było ok.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Żuczku trzymam kciuki za Ciebie obyś tak szybko nie miała rozwiązania.A jak coś to zaciskaj mocno nóżki.
dziewczyny i tak nieźle się trzymamy - narazie tylko jedna rozdwojona, ja się nie obraże jak coś zacznie się dziać po niedzieli - ciekawe czy w trakcie też będe taka odważna? ;D albo taki scenariusz: we wtorek mam wizyte u gin'a i żeby mnie tak zaprosił na środe do szpitala na rodzenie chyba mnie pogieło
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Kosmi to już nie takie mało realne... Popatrz na swój suwaczek
dori
Fanka BB :)
Moja wizja porodu w pierwszy dzień wiosny legła w gruzach. Nic się nie wydarzyło i raczej w najbliższym czasie nie wydarzy. Dzidzia waży 2750g i jest już ułożona niziutko, poza tym innych objawów brak. Ktg wyszło bardzo dobrze (tak powiedział lekarz, bo ja sie na tym nie znam) i i ogólnie wszystko ok tylko ja już bym chciała urodzić bo moja glisdka własnie się obudziła jak co wieczór i urzadza sobie dyskoteke.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.