reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a+t+? Zaspa. Na Klinicznej przeraża mnie klika rzeczy, a o Zaspie słyszę jak na razie same pozytywy. Więc chyba tam. No chyba, że patologia, to lepiej Kliniczna, prawda? Mam mętlik w głowie. Dziś szczególnie :(

ŻuczeK pisze:
a+t+? Zaspa. Na Klinicznej przeraża mnie klika rzeczy, a o Zaspie słyszę jak na razie same pozytywy. Więc chyba tam. No chyba, że patologia, to lepiej Kliniczna, prawda? Mam mętlik w głowie. Dziś szczególnie :(
No mi wlasnie o patologie chodzilo ;)
A w Klinicznej co Cie przeraza? Bo ja tam wlasnie zamierzam rodzic ijuz raczej zdania nie zmienie, ale zawsze dobrze znac opinie innych, zeby w razie czego cos nie zaskoczylo ;)

zuczek trzymaj sie i obys jak najmniej czasu spedzila w szpitalu :) no i widze ze kazda z nas ma inny szpital na oku :)

Ja też dziś byłam u gina, szyjka skrócona, brzuszek opuszczony i malutkie rozwarcie. Czyli coś się zaczyna dziać... ale naprawdę trudno powiedzieć czy na dobre zacznie się jeszcze w tym miesiącu. Następną wizyte mam za tydzień, ciekawe czy doczekam ::) Tak samo jak Żuczek boje się że dzidzia troche mała, ale zobaczymy, nie ma co się martwić na zapas.
Niestety znowu musze brać antybiotyk bo mam złe wyniki z moczu, straszenie dużo leukocytów i liczne bakterie :( :mad: :(, musze brać Duomox i Urosept :(
Dori następne skórcze które będziesz mieć to już może być to... trzymam kciuki żeby było ok.

dziewczyny i tak nieźle się trzymamy - narazie tylko jedna rozdwojona, ja się nie obraże jak coś zacznie się dziać po niedzieli - ciekawe czy w trakcie też będe taka odważna? ;D albo taki scenariusz: we wtorek mam wizyte u gin'a i żeby mnie tak zaprosił na środe do szpitala na rodzenie :D ;) chyba mnie pogieło ;)

Kosmi to już nie takie mało realne... Popatrz na swój suwaczek :)

Moja wizja porodu w pierwszy dzień wiosny legła w gruzach. Nic się nie wydarzyło i raczej w najbliższym czasie nie wydarzy. Dzidzia waży 2750g i jest już ułożona niziutko, poza tym innych objawów brak. Ktg wyszło bardzo dobrze (tak powiedział lekarz, bo ja sie na tym nie znam) i i ogólnie wszystko ok tylko ja już bym chciała urodzić bo moja glisdka własnie się obudziła jak co wieczór i urzadza sobie dyskoteke.

reklama
Żuczek abyś nie musiała wczesniej jechać na patologie

kurcze dziewczyny juz rozwarcia??
ja juz sie boję

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry