Ewach - też się strasznie boje, lekarka powiedziała że rozwarcie na opuszke Pobierała mi wymaz do bakteriologii i myślałam że zaczne wrzeszczeć z bólu. Musiała chyba głęboko wpychać to urządzenie którym się to robi bo strasznie bolało. Nie wyobrażam sobie co to będzie jak będę rodzić ...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dokładnie. Jak lekarz wciska ten wziernik to skręcam się z bólu. I jak tu rodzić? Skoro takie małe urządzonko nam doskwiera?
No ale nie mamy wyjścia, dzidziuś jakoś wyjść musi. Pocierpimy, powrzeszczymy a potem w nagrodę dostaniemy ślicznego bobaska. Eh, aż mi łezka leci na samą myśl, że już za niedługo będę trzymać tą mała kruszynkę w rękach
No ale nie mamy wyjścia, dzidziuś jakoś wyjść musi. Pocierpimy, powrzeszczymy a potem w nagrodę dostaniemy ślicznego bobaska. Eh, aż mi łezka leci na samą myśl, że już za niedługo będę trzymać tą mała kruszynkę w rękach
Anek@
Fanka BB :)
OOOO matko jaki wziernik ???!!!To Wam badanie robia jeszcze wziernikiem??? Ja mialam tylko do 5 miesiaca, pozniej moj gin powiedzial ze juz ciaza jest zbyt zaawansowana na takie przyrzady, wymazy tez mam robione takimi dlugimi patyczkami, w szpitalu tez mnie nikt juz nie badal wziernikiem.
Ja miałam ostatnio też pobrany wymaz i tak troszeczkę tylko ukuło.
Ale dziewczyny jak bedziemy zrelaksowane masażami i ciepłymi prysznicami przed porodem to nas nie bedzie bolało ...... tak bym chciała by tak było
Eeeee tam bedzie dobrze Ponoć gorszy jest ból w przypadku zapalenia piersi, ale mam nadzieję, ze żadnej z nas to nie spotka
Ale dziewczyny jak bedziemy zrelaksowane masażami i ciepłymi prysznicami przed porodem to nas nie bedzie bolało ...... tak bym chciała by tak było
Eeeee tam bedzie dobrze Ponoć gorszy jest ból w przypadku zapalenia piersi, ale mam nadzieję, ze żadnej z nas to nie spotka
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ja jak ostatnio miałąm pobierany wymaz z pochwy w szpitalu to nic mnie bolało,bo akurat trafiłam na mojego Ginka co mnie prowadził od 1miesiąca do 6miesiąca.Bo teraz niestety musiałam zmienić ginka na innego bo on odszedł.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Wziernika nie widziałam na oczy już od kilku miesięcy.
No a poza tym ja już nie mam zaplanowanych normalnych wizyt u lekarza. Teraz tylko ktg zaplanowane i z wynikami mam się stawić do lekarza w szpitalu.
No a poza tym ja już nie mam zaplanowanych normalnych wizyt u lekarza. Teraz tylko ktg zaplanowane i z wynikami mam się stawić do lekarza w szpitalu.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.