reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wizytę mam jutro i wszystkiego się dowiem. W każdym razie jeśli chodzi o łożysko to u mnie był juz II stopień dojrzałości w 32 tygodniu. Ciekawe co się jutro okaże. Od dłuższego czasu marzył mi się poród 21 marca a to już jutro i ciekawe czy przy okazji wizyty w szpitalu coś się może ruszy, chociaż znając życie to nie i pewnie jeszcze na dodatek przenoszę.

reklama
Ja jutro ide do gina, ciekawe co mi powie, czy mogę liczyć na poród jeszcze w marcu czy raczej nie. Już naprawdę mam dość tego brzucha  ::) ledwo chodze, a i za dzidzią już tęsknota ogromna...

Witam wszystkie brzuchatki.

Troche nie odpowiedni wybrałam watek.Ale napisze juz tu jak było w szpitali i po zabiegu.

A więc poszłam w poniedziałek do szpitala na zabieg usunięcia bąbelków tyz na wejściu do pochwy.Miałam mieć robiony ten zabieg w środe,lecz były takie niemiłe Pielęgniarki na zmianie wieczornej,że nie przekazały mi iż mam być na czczo na drugi dzień.I jak rano był obchód i lekarz się zapytał czy jestem gotowa do zabiegu i czy jestem na czczo.Więc ja powiedziałam że nie bo nikt mi nie przekazał takiej informacji.I w taki sposób mój zabieg przeniusł się na piątek.I w piatek byłam poddana zabiegowi trwał krótki i nic nie wiem co mi robili bo byłam chwilowo pod narkoza.

Ale dziś już jest wszystko Ok no czasem jak nie tak usiade to odczówam malutki ból pochwy.Ale tak to się świetnie czuje.I najważniejsze ze maluszek się dobrze czuje i rozpycha sie po całym brzuszku.

rybcia - ciesze sie ze udalo sie usunac to paskudztwo - a watek wybralas jak najbardziej odpowiedni; miejmy nadzieje ze kolejna wizyta w szpitalu to bedzie juz powitanie maluszka na tym swiecie :)

Rybcia-dobrze ze juz po wszystkim. A pytanko mam do Was wszystkich-ile przytylyscie do tej pory i duze macie brzuszki? bo ja przytylam 6 kg, z czego na poczatku 4 schudlam i w sumie waze 2 kg wiecej jak przed ciaza, a brzuszek mam jakbym byla w 6 miesiacu:) ale nie martwie sie tym wcale bo wiem ze dzidzia rosnie.

Idziu też jestem teraz takiej myśli że do szpitala teraz trafie aby urodzić.Bo nie lubie szpitali nawet nie lubie do kogoś chodzić na odiwedziny.

Rybciu witaj na forum. Dobrze, że już wszystko ok i że Ty i dzidzia macie się dobrze.

Rybcia_21 fajnie, że znowu jesteś z nami, obyś się szybciutko goiła ;) ja również bardzo nie przepadam za szpitalami...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry