- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja się wybieram w czawartek na ktg, więc to bedzie 38 tydzień, widocznie wcześniej nie ma potrzeby.
Wczoraj miałam pierwsze skurcze, nie takie super bolesne, trochę się zgalopowałam, za duzo wysiłku i złapało mnie przy ubieraniu butów. Ale pooddychałam i przeszło. Ale bynajmniej teraz już wiem jak to poznać.
Wczoraj miałam ostatnie 12 spotkanie w szkole rodzenia i mieliśmy takie ćwiczenia, które "pachniały" mi pozycją do rodzenia, rościągaliśmy mięśnie krocza, myślałm, ze dzisiaj będę obolała, ale jest ok.
Wczoraj miałam pierwsze skurcze, nie takie super bolesne, trochę się zgalopowałam, za duzo wysiłku i złapało mnie przy ubieraniu butów. Ale pooddychałam i przeszło. Ale bynajmniej teraz już wiem jak to poznać.
Wczoraj miałam ostatnie 12 spotkanie w szkole rodzenia i mieliśmy takie ćwiczenia, które "pachniały" mi pozycją do rodzenia, rościągaliśmy mięśnie krocza, myślałm, ze dzisiaj będę obolała, ale jest ok.
ewach6
Fanka BB :)
Czarownica ja tez dopiero pierwszy raz miałam KTG
niestety serce dzidzi nie bije jeszcze prawidłowo
Iza ja tez pierwszy raz słysze o tym zeby nie mozna było oddychac podczas pomiarów na usg
dzis byłam u gina za tydzien kolejna wizyta
i jeszcze dostałam skierowanie na usg
niestety serce dzidzi nie bije jeszcze prawidłowo
Iza ja tez pierwszy raz słysze o tym zeby nie mozna było oddychac podczas pomiarów na usg
dzis byłam u gina za tydzien kolejna wizyta
i jeszcze dostałam skierowanie na usg
z dzidzią w porządku, ma już główke dość nisko przez co się brzuszek troche już opóścił ale wszystko jeszcze szczelnie pozamykane łóżysko dojrzewa czyli jest teraz II stopnia czy jakoś tak, następna wizyta za 2tygodnie i dok uważa, że zaraz potem będziemy rodzić - no nic zobaczymy
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja dziś po wizycie. Dostałam od gina L4 do pracy i zwolnienie do szkoły. Mam się pooszczędzać. Poza tym jest zagwozdka, bo nasze maleństwo nie jest wcale maleństwem (3360 w 35tygodniu) termin wg OM mam na 16.04 ale według pomiarów na początek kwietnia. Za dwa tygodnie pierwsze ktg i jak się wyraził gin "jesli nie urodzisz do 5.04 to znów ktg i powtórnie oszacujemy masę płodu".
Poza tym szyjka "przepuszcza palec". No i niestety koniec przyjemności z mężem
Poza tym szyjka "przepuszcza palec". No i niestety koniec przyjemności z mężem
Magdaleona
Fanka BB :)
Magdalena25 to odpoczywaj i oszczędzaj się, bo nie można całej ciązy przepracować i przestudiować...
A "maluszek" faktycznie pokaźnych rozmiarów musi być.
A "maluszek" faktycznie pokaźnych rozmiarów musi być.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.