reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aska00, no u Ciebie to juz spoko - moze Twojego malenstwa fotki bedziemy jako pierwsze ogladac?
Mi wczoraj skurcze nie przeszly, ale polozylam sie spac i jakos zasnelam. Noc minela spokojnie, ranek tez. W ciagu dnia kilka razy spial sie bruszek, ale doslownie 3 czy 4 razy, wiec jeszcze na mnie nie pora ;)
Zobaczymy na kogo z kwietniowek wypadnie w pierwszej kolejnosci ;);)

reklama
Wszystko wskazuje wiec na to, ze w czwartek 3mamy za Magdaleone i to Ona bedzie pierwsza! Ale cos mi sie wydaje, ze zaraz po tym to sie posypia u nas urodziny :)
Mnie lekarz powiedzial na ostatniej wizycie, ze szyjka OK i nic nie wskazuje na wczesniejszy porod. Nastepna wizyta 28 marca i wg lekarza powinnam do niej dotrwac bez problemow. Termin mam na 16/17 kwietnia - to wypada dokladnie w same Swieta Wielkanocne. Lekarz powiedzial jednak, ze rozwiazemy kolo 10-go (mam miec cc) - wiec na Swieta pewnie bede juz z dzidziusiem w domu. Oj, juz sie nie moge doczekac... :)

nie chciałabym w świeta trafić na porodówke - naczytałam się niestworzonych historii :-[ nikomu nie życze, żeby testował...

No ja mam termin na Niedzielę Wielkanocną i też po cichu liczę, że będzie przed lub po, bo nie chcę spędzać świąt w szpitalu. A moja mama urodziła moją siostrę w święto służby zdrowia i choć strasznie się wystraszyła, że będzie jedna wielka impreza, to jednak dobrze się nią zajęli. Więc chyba nie jest tak źle. Ona sama też ma taką pracę, która zmusza do pracy w dzień i noc, Wigilię, Sylwestra i chyba takie osoby podchodzą do tego w miarę normalnie, bo są przyzwyczajone.

ja raczej urodze przed świetami skoro termin mam na 9 kwietnia
tylko nie wim czy bede miala siłe jechac do gości bo sama pewnie nie dam rady nic przygotować
i nie wiem tez jaka bedzie pogoda zeby dzidzi nie przeziębić

No cóz ja też planuję urodzic przed świętami, nie wiem co na to Mały Szkrabuś. Dzisiaj pytałam sie Michała, co chce na urodziny (bo ma w środę i to 30-cha), zaproponowałam, ze moze synka, ale zdecydowanie powiedział, ze prezent moze być spóźniony:):):)
Jak sie Mati urodzi w marcu to cała rodzinka będzie marcowa :)

Nastepną wizytę mam aż 30 marca, ciekawe czy dotrwam:) A tak co tydzień mam chodzić do szpitala na ktg.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry