reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a+t co u ciebie??????

ja bylam w srode u gina i wszyko ok ale jestem juz na zwolnieniu
hmmm ja chce juz kwiecien!!

Magdaleona - u mnie spoko, troche skurczy przepowiadających, miałam na myśli a+t+? bo piasała że ma już regularne skurcze.
Czarownica - ja chce żeby już był koniec marca i żebym już urodziła!!!

iza1 to ci zazdroszcze ja planowo mam na sam koniec kwietnia mam obsesje ze przenosze i beda mi wywolywac! dlatego tak bardzo chcialabym urodzic 37 tydzien!

A mi się nie spieszy... Mam obsesję na tym punkcie. W marcu nie ma prawa wyłazić z mojego brzucha i koniec! ;)
Chociaż lekarz powiedział, że w tej chwili to już nawet nie sprawdza szyjki, bo "juz go nie obchodzi", hehe. Dzidziuś już ma wszystko wykształcone i teraz tylko przybiera na wadze. Ale i tak wolę żeby jeszcze trochę posiedział :D

a+t+? może zgłoś się do szpitala z tymi skurczami?

nie moge doczekac sie jak ukaze sie watek o pierwszych rozdwojonych kwietniowkach!!! i te fotki maluszkow juz chce ogladac!:)

hej, właśnie jestem u siostry więc coś napiszę. Widzę, że nie tylko ja mam problemy skurczowe. Od czwartku co jakiś czas boli mnie kręgoslup i brzuch, dziś też, ale po telefonie do lekarki wiem, że to jeszcze nie to. u mnie zaczął sę 38 tydzień więc już się nie boję. Wizytę mam dopiero na 20 marca, chyba do niej nie dotrwam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry