- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
A coś się dzieje Iza?
czarownica
a+t co u ciebie??????
ja bylam w srode u gina i wszyko ok ale jestem juz na zwolnieniu
hmmm ja chce juz kwiecien!!
ja bylam w srode u gina i wszyko ok ale jestem juz na zwolnieniu
hmmm ja chce juz kwiecien!!
czarownica
iza1 to ci zazdroszcze ja planowo mam na sam koniec kwietnia mam obsesje ze przenosze i beda mi wywolywac! dlatego tak bardzo chcialabym urodzic 37 tydzien!
A mi się nie spieszy... Mam obsesję na tym punkcie. W marcu nie ma prawa wyłazić z mojego brzucha i koniec!
Chociaż lekarz powiedział, że w tej chwili to już nawet nie sprawdza szyjki, bo "juz go nie obchodzi", hehe. Dzidziuś już ma wszystko wykształcone i teraz tylko przybiera na wadze. Ale i tak wolę żeby jeszcze trochę posiedział
a+t+? może zgłoś się do szpitala z tymi skurczami?
Chociaż lekarz powiedział, że w tej chwili to już nawet nie sprawdza szyjki, bo "juz go nie obchodzi", hehe. Dzidziuś już ma wszystko wykształcone i teraz tylko przybiera na wadze. Ale i tak wolę żeby jeszcze trochę posiedział
a+t+? może zgłoś się do szpitala z tymi skurczami?
czarownica
nie moge doczekac sie jak ukaze sie watek o pierwszych rozdwojonych kwietniowkach!!! i te fotki maluszkow juz chce ogladac!
hej, właśnie jestem u siostry więc coś napiszę. Widzę, że nie tylko ja mam problemy skurczowe. Od czwartku co jakiś czas boli mnie kręgoslup i brzuch, dziś też, ale po telefonie do lekarki wiem, że to jeszcze nie to. u mnie zaczął sę 38 tydzień więc już się nie boję. Wizytę mam dopiero na 20 marca, chyba do niej nie dotrwam.
czarownica
super
reklama
Rybcia_21
Aska00 miło Cię widzieć na BB oj obyś doczekała sie tej wizyty 20.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.