reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
obok bloku gdzie mieszka moja babcia "kobieta"(o ile mozna ja tak jeszzce nazwac) porzucila swoje dziecko! noworodek urodzila nie wiedomo gdzie i zostawila nagie na trawniku przed blokiem!!!!! gdyby nie mroz dzidzia by sie wykrwawila a tak to sie zrobil skrzep - bo zle odcieta pepowina!!! to jest straszne! sasiedzi uslyszeli wczesnie rano placz i facet zszedl i przyniosl nagiego noworodka! policja doszla po sladach krwo to tej SUKI!!!!!!!!!
brak slow

ja bym taka......

reklama
Dori - Dobry pomysł!
Ja i tak będę rodzić tam gdzie rodzi mój lekarz, tylko nie wiadomo czy będzie miał dyżur? Dlatego chcę pójść do szkoły rodzenia by wyczaić położną:)

O tym noworodku słyszłam-okropne!Boże, dlaczego dajesz takim ludziom dzieci?

Dori super że z Tobą i małą Viktorią wszystko OK.

A co do tej matki co porzuciła to maleństwo to lepiej nic nie będe mówić co bym takiej zrobiła.

W głowie się nie mieści!!! Jak nie chce dziecka to niech przynajmniej odda, żeby ktoś kto bardzo chce a nie może mieć mógł bez problemów zaadoptować!!!
W głowie mi się nie mieści i nawet nie jestem w stanie słuchać takich historii!

Wczoraj była na kolejnej wizycie u lekarza. Coraz mniej lubię te wizyty, bo ciągle coś. Na szczęście dzidziuś rozwija się prawidłowo.
Ale ze mną są ciągle hece. Wyszedł mi nienajlepszy wynik cytologii. Wczoraj Pan G wziął posiew czy jakoś tak i przy badaniu powiedział, że mu się moja szyjka nie podoba, grrr.
W związku z tym mam zakaz ćwiczeń w szkole rodzenia :( Przynajmniej do następnej wizyty za tydzień. Buuu.

ŻuczeK glowa do gory, nie martw sie napewno wszystko bedzie sie dobrze.

Żuczku nie masz się czym martwić najważniejsze ze dzidzia ma sie dobrze i rośnie praidłowo.Ja na ostatniej wizycie jak byłam u ginki to też sie jej moja szyjka nie podoba i teraz za tydzień ide na kolejną wizyte.

Żuczku nie przejmuj się na zapas. Ja też mam nie taką cytologię jak trzeba. Szyjka co chwilę mi się skraca i mam różne zakazy ;) Ale jakoś sobie trzeba radzić!

Dzięki dziewczyny :) Na Was można zawsze liczyć :)
Staram się o tym nie myśleć, bo najważniejsze, że bobas rośnie zdrowo.
A co do zakazów, to najbardziej nad jednym ubolewa mój Arturek, hihi ;)

reklama
wczoraj bylam u lekarza zbadal mnie powiedzial ze wszytko ok prawidlowo! USG nie robil ale posluchal ta "trabka" czy puka serduszko ;):) powiedzial ze wszytko przebiega prawidlowo zapytal o ruchy..... badania ok tylko zapisal mi zelazo dodatkowo
och jak ja lubie dobre wiesci o oby tak dalej:):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry