- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czarownica
Fanka BB :)
Czarownico fajnie że u Ciebie i maleństwa wszystko w porządku
Ja też byłam wczoraj u swojego gina bo poprzedniego dnia wieczorem cały brzuch zrobił mi się twardy po godzinie przeszlo, niepokoił mnie też ból nad pępkiem jaki zaczął mi znów dokuczać (w poprzednim tygodniu też mnie tam bolało ale przeszło). Okazało się że mały odwrócił się i dokładnie w tym miejscu co mnie boli ma główkę. Lekarz stwierdził że to ucisk główki musi powodować ból bo innego powodu nie widzi. Nieźle daje mamusi w kość oby jak najszybciej zmienił ułożenie bo chodzenie dłużej niż 10 min jest nie do wytrzymania :-[
Na twardy brzuszek w razie czego mam brać no spe.
Ulżyło mi że wszystko jest ok i ucieszyło że będzie chłopak
Ja też byłam wczoraj u swojego gina bo poprzedniego dnia wieczorem cały brzuch zrobił mi się twardy po godzinie przeszlo, niepokoił mnie też ból nad pępkiem jaki zaczął mi znów dokuczać (w poprzednim tygodniu też mnie tam bolało ale przeszło). Okazało się że mały odwrócił się i dokładnie w tym miejscu co mnie boli ma główkę. Lekarz stwierdził że to ucisk główki musi powodować ból bo innego powodu nie widzi. Nieźle daje mamusi w kość oby jak najszybciej zmienił ułożenie bo chodzenie dłużej niż 10 min jest nie do wytrzymania :-[
Na twardy brzuszek w razie czego mam brać no spe.
Ulżyło mi że wszystko jest ok i ucieszyło że będzie chłopak
Magdaleona
Czarownica - tak trzmać! Super, że wszytko dobrze.
Rena, moja mała też pcha dupcie albo główkę w różne strony i wtedy boli! Ale dobrze, że sprawdziłaś, czy wszystko ok.
Rena, moja mała też pcha dupcie albo główkę w różne strony i wtedy boli! Ale dobrze, że sprawdziłaś, czy wszystko ok.
czarownica
Rena malu urwisek z synka ze juz daje ci w kosc
Magdaleona
Byłam dziś na wizycie. Mała nie zamienia się w chłopczyka - i całe szczęście, bo już się przyzwyczaiłam do tego, że będę mieć dziewczynkę! Waga 1600 g, wszystkie pomiary idealne, przepływy też. Szyjka też już sobie dała spokój ze skracaniem, więc jestem bardzo szczęśliwa.
czarownica
Magdaleona fajnie ze wszytko ok przebiegaciesze sie razem z Toba/Wami
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.