ja sobie nie wyobrażam wypicia tego bez cytryny. Ostatnio wlałam wodę do niedomytej szklanki po wodzie z cytryną i miodem i na dnie było troche miodu. Jak zrobiłam łyka, to myślałam, że pawia puszczę. Bez cytryny ani rusz!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dori
Fanka BB :)
Anek gratuluję potomka płci męskiej!!!!!
Co do glukozy to mnie pielęgniarka od pobierania krwi nastraszyła, że to takie niedobre i że trzeba się nastawić i wypić jednym haustem. Zdziwiłam się gdy spróbowałam. Fakt bardzo słodkie ale czy ochydne to bym nie powiedziała, ale ja całą ciążę mogłabym słodycze wcinać i może dlatego glukoza mi nie straszna.
Co do glukozy to mnie pielęgniarka od pobierania krwi nastraszyła, że to takie niedobre i że trzeba się nastawić i wypić jednym haustem. Zdziwiłam się gdy spróbowałam. Fakt bardzo słodkie ale czy ochydne to bym nie powiedziała, ale ja całą ciążę mogłabym słodycze wcinać i może dlatego glukoza mi nie straszna.
Hej, glukoza nie jest taka straszna. Pamiętam, że w ciąży z Wiwi nie miałam żadnego problemu, żeby ją wypić. Wiem, że mnie to też niedługo czeka - na ostatniej wizycie lekarka mnie uprzedziła.
Jutro popołudniu mam kolejną wizytę i bardzo się boję. Nie pytajcie czego bo sama nie wiem. Wydaje mi się, że wszystko z dzidzią jest ok, ale nigdy nie wiadomo. Chyba będę już tak miała do końca ciąży. W ciąży z Wiwi byłam spokojna i były problemy, więc może tym razem będzie inaczej?
Gratuluję Ani i Madzi wiadomości o płci dziecka.
Ale ja ostatnio zauważyłam, że nie zależy mi już tak bardzo, żeby wiedzieć. Jak lekarka sama powie to dobrze a jak nie to nadal będzie "Ono".
Boję się, że dowiem się, iż dzidzia ma ogromne rozmiary! Czy to nie jest przejaw jakiejś choroby????
Wasze dzieciaczki są dużo mniejsze.
Jutro popołudniu mam kolejną wizytę i bardzo się boję. Nie pytajcie czego bo sama nie wiem. Wydaje mi się, że wszystko z dzidzią jest ok, ale nigdy nie wiadomo. Chyba będę już tak miała do końca ciąży. W ciąży z Wiwi byłam spokojna i były problemy, więc może tym razem będzie inaczej?
Gratuluję Ani i Madzi wiadomości o płci dziecka.
Ale ja ostatnio zauważyłam, że nie zależy mi już tak bardzo, żeby wiedzieć. Jak lekarka sama powie to dobrze a jak nie to nadal będzie "Ono".
Boję się, że dowiem się, iż dzidzia ma ogromne rozmiary! Czy to nie jest przejaw jakiejś choroby????
Wasze dzieciaczki są dużo mniejsze.
Kumpela jest w 8 m-cu i nadal nie zna płci dziecka, bo maluch zawsze się tak ustawiał przy badaniu, że nic nie było widać. A teraz już jej nie zależy na tej wiedzy.
A co do choroby, to ona sie ciąża nazywa i chcąc niechcąc czasami nam mózg atakuje i komórki odpowiedzialne za logiczne myślenie. Ale może to i dobrze
A co do choroby, to ona sie ciąża nazywa i chcąc niechcąc czasami nam mózg atakuje i komórki odpowiedzialne za logiczne myślenie. Ale może to i dobrze
Hej dziewczyny nie bajajcie się! Dzieciaczki czasem są poprostu duże, ja co prawda miałam zledwie 3200 mój maz 2120, ha byłam silniejsza! Moja mama urodziła dwoje na ośmioro dzieci o pokaźnyxh rozmiarach, siostra miała 4500 a brat 4200 - to już było co rodzić, prawda? Daltego AsiuOO nie martw się, gdyby coś było nie tak lekarka napewno wyraziłaby te obawy!Może poprostu Twoja dzidzia szybko rośnie!
Ja też mam nadzieję, ze wypicie tej glukozy nie będzie takie straszne, całe szczęście, ze nie trzeba tego wypić na czczo!A po tym wszystkim to napewno dam znac!
Ja też mam nadzieję, ze wypicie tej glukozy nie będzie takie straszne, całe szczęście, ze nie trzeba tego wypić na czczo!A po tym wszystkim to napewno dam znac!
Anek@
Ja niestety mam powtorke badania bo zapomnialam sie noc przed badanem i zjadlam trzy batoniki plus rano glukoza (da sie przezyc ale faktycznie kropelka cytryny sie przydaje) i niestety wynik glukozy 167 a normalnie mam 80 moja tesciowa jest cukrzykiem i ma gluko... cos tam to urzadzenie co sie na papierku sprawdza poziom glukozy z kropli krwi i caly czas mam wynik miedzy 80-85 wiec niestety musze powtorzyc badanko..tym razem nie jedzac batonikow w nocy
czarownica
oj ja tez 27 bede miala badanie z ta glukoza i lekarz kazal wypic mi to na czczo dokladnie godzine przez badaniem krwi - mam zrobic sobie herbate z cytryna i poslodzic ta glukoza tfuuuuuu ja nie dam rady bo ja nie nawidze takiego slodkiego oj zobaczymy
Rybcia_21
Anek@ gratulacje fajnie mieć małego mężczyzne w domciu.Ja dziś po 17 będe też wiedziała co będe mieć bo ide na USG.I mam nadzieje że nie będzie sie wstydził co chowa między nóżkami
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.