reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
świetnie, że z maluchem wszystko ok, moja maleństwo też ze mnie wszystko wysysa ;)
ja mam wizyte w ten piątek i drobny problem... wizyte mam w Warszawie u mojego gina a do czwartu/piątku jestem w Gdańsku i musze gdzieś tutaj iść na badania i zdążyć je odebrać...

reklama
Lidijka super, że maluch jest zdrowy. Ja też miewam twardy brzuch i jeszcze jak do tego dzidzia się mniej rusza to panikuję więc rozumiem Cię doskonale.

Taa, dzięki! Stwierdziłam, ze nie wiem co to jest twardy brzuch, jak bardzo musi być twardy, zeby trza bylo sie martwić. Weź tu daj jakąś definicję. No cóż tak to jest z tymi nowymi objawami w pierwszej ciąży. A poza tym trza się zdać na własną macierzyńską i kobiecą intuicję i już.
A Ty Olu_Kosmi teraz pomorzanką jesteś,hi,hi!
Acha dostałam teraz skierowanie na badanie glukozy, dadzą mi jakiś słodycz do popicia i po godzinie sprawdzą poziom cukru we krwi. Hm... zobaczymy, bo ten nasz mały dizdziolek to się teraz rozsmakował w piernikach babci Misi i innych słodkościach.
Pa!

Też dostałam skierowanie na badanie glukozy z obciążeniem - u mnie po 2 godzinach i dostanę glukozę 75 - od razu większą dawkę (może to lepiej bo często lubię się dosłodzić czekoladkami i warto sprawdzić co się wtedy dzieje)

Gratulacje Czarownico! Już ja dobrze wiem jakie to szczęście mieć coś zaliczone. Już drżę przed sesją ;)
Magduśka kazda z nas sie w jakis sposób cacka. A ty masz do tego jesZcze większe prawo! No i gratuluję dziewczynki, mozesz sobie ustawić napis :)
Rena ja bym chyba umarła z ciekawości gdyby mi maleństwo taki numer spłatało ;) Jestem bardziej ciekawska od mojego kota!

Witam dziewczeta!!! wpadam na sekunde bo jestem u moich rodzicow...a wiec mialam dzis badania 3D/4D i..............MAM SYNKA :laugh: zdrowego co najwazniejesze....pozdrawiam i musze teraz pokombinowac jak wstawic suwaczek its a boy:)

Wielkie gratulacje Aniu!
A więc jesteś kolejną szczęśliwą mamą noszącą pod seruszkiem 21 palczastego dziziulka!Czyli tak jak np ja!Hi,hi!

reklama
Anek@ gratuluje nowego chłopaka :)

lidijka zdaj nam relacje po badaniu, ja coś czuje, że mój gin mnie wyśle na to badanie przy okazji nadchodzącej wizyty, bo spotkamy się dopiero po Nowym Roku :) koleżanko mówiła mi, że można cytryne wcisnąć do tej glukozy, żeby dało się wypić hihihi ale jak czytałam ostatnio u marcówek to są różne opinie na ten temat - chyba jak ze wszystkim ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry