reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja właśnie też zawsze brałam tabletki - chyba od 17 roku życia... i dlatego nie spieszy mi się do nich, ten okres kiedy się starałam i nic nie musiałam zażywac baaardzo mi się bodobał i czułam się świetnie.
Mi takie konkretne krwawienie przeszło po 2 tyg a potem to juz tak strasznie znikomo że tylko cieniutka wkładka higieniczna była potrzebna a i ta nie zawsze. Ale po cc podobno jest bardziej skąpe krwawienie.

reklama
po cc faktycznie zazwyczaj slabiej sie krwawi - dlatego mialas tak dobrze magdaleona :)
a ja juz nie moge doczekac sie kiedy bede mogla znowu stringi nalozyc :)

O dzięki Idziu za słowa otuchy:)

Kolezanki na sali w szpitalu po cesarskim cięciu zgłaszały skąpe krwawienie i lekarz mówił, ze to normalne.To akurat na +

Ja miałam niewielkie krwawienie, skończyło mi się jak mała miała 4 tygodnie, ale podobno można krwawić do 6 tygodni. Ide do lekarza dopiero 16 czerwca (nie bylo wcześniejszych terminów), mam nadzieje że wszystko ok. bo troszkę już z mężem baraszkujemy ;D trochę się boje żeby to mi nie zaszkodziło, ale czuję się dobrze i powinno być ok ;)

lidijka - to trzymajmy sie :) jeszcze troche damy rade
iza - bedzie ok - daj znac po wizycie (faktycznie - bardzo odlegly termin ...)

Ja choć krutko jestem po porodzie to muse powiedzieć że,bardzo slabo juz krwawie.Dziś z nocy to nie miałam nawet podpaski zabrudzonej była całkiem cucha.A w dzień tak jak na początku co chwile zmieniałam podpaskie to teraz może 3 lub 4 razy na dzień.

a ja myślałam, że mi się skończyło i ... najdłuższy okres w życiu - śmieje się, że trzeba pocierpieć za te długie 9miesięcy bez ;) choć teraz to już trudno krwawieniem nazwać, po wyjściu ze szpitala zaczełam wkładek używać bo podpasek nigdy nie tolerowałam...
ja się przyznam bez bicia, że byłam nie odpowiedzialna i praktycznie nigdy się nie zabezpieczałam - próbowałam brać pigułki ale albo źle się po nich czułam albo najzwyczajniej o nich zapominałam... no ale teraz się o tym pomyśli bo musze sobie troche rzeczy poukładać i drugą dzidzie w planach mam za 2latka :)

rybcia - tylko pozazdroscis :)
kosmi - no to faktycznie tzreba o czyms pomyslec jak masz takie konkretne plany :)

reklama
To prawda że jestem szczęściarą że nie mam takiego dużego krwawienia.I bardzo sie z tego ciesze bo nie lubie nosić podpasek.Jeśli miałam okres to przeważnie używałam tamponów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry