reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja właśnie też zawsze brałam tabletki - chyba od 17 roku życia... i dlatego nie spieszy mi się do nich, ten okres kiedy się starałam i nic nie musiałam zażywac baaardzo mi się bodobał i czułam się świetnie.
Mi takie konkretne krwawienie przeszło po 2 tyg a potem to juz tak strasznie znikomo że tylko cieniutka wkładka higieniczna była potrzebna a i ta nie zawsze. Ale po cc podobno jest bardziej skąpe krwawienie.

reklama
po cc faktycznie zazwyczaj slabiej sie krwawi - dlatego mialas tak dobrze magdaleona :)
a ja juz nie moge doczekac sie kiedy bede mogla znowu stringi nalozyc :)

O dzięki Idziu za słowa otuchy:)

Kolezanki na sali w szpitalu po cesarskim cięciu zgłaszały skąpe krwawienie i lekarz mówił, ze to normalne.To akurat na +

Ja miałam niewielkie krwawienie, skończyło mi się jak mała miała 4 tygodnie, ale podobno można krwawić do 6 tygodni. Ide do lekarza dopiero 16 czerwca (nie bylo wcześniejszych terminów), mam nadzieje że wszystko ok. bo troszkę już z mężem baraszkujemy ;D trochę się boje żeby to mi nie zaszkodziło, ale czuję się dobrze i powinno być ok ;)

lidijka - to trzymajmy sie :) jeszcze troche damy rade
iza - bedzie ok - daj znac po wizycie (faktycznie - bardzo odlegly termin ...)

Ja choć krutko jestem po porodzie to muse powiedzieć że,bardzo slabo juz krwawie.Dziś z nocy to nie miałam nawet podpaski zabrudzonej była całkiem cucha.A w dzień tak jak na początku co chwile zmieniałam podpaskie to teraz może 3 lub 4 razy na dzień.

a ja myślałam, że mi się skończyło i ... najdłuższy okres w życiu - śmieje się, że trzeba pocierpieć za te długie 9miesięcy bez ;) choć teraz to już trudno krwawieniem nazwać, po wyjściu ze szpitala zaczełam wkładek używać bo podpasek nigdy nie tolerowałam...
ja się przyznam bez bicia, że byłam nie odpowiedzialna i praktycznie nigdy się nie zabezpieczałam - próbowałam brać pigułki ale albo źle się po nich czułam albo najzwyczajniej o nich zapominałam... no ale teraz się o tym pomyśli bo musze sobie troche rzeczy poukładać i drugą dzidzie w planach mam za 2latka :)

rybcia - tylko pozazdroscis :)
kosmi - no to faktycznie tzreba o czyms pomyslec jak masz takie konkretne plany :)

reklama
To prawda że jestem szczęściarą że nie mam takiego dużego krwawienia.I bardzo sie z tego ciesze bo nie lubie nosić podpasek.Jeśli miałam okres to przeważnie używałam tamponów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry