reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A gdzie tam poszły rodzić:)

Wczoraj miałam co 3, 4 godziny skurcze, w nocy pobolewał mniw brzusio, dzisiaj spałam do 11 i na razie cisza, brzuszek troche się napina ale nie boli:)

Ale mam nadzieję,ze już nie długo:)

KOSMI fajnie,ze wszystko oki u Was!!!

Kosmi dobrze że u Ciebie wszystko ok :)

Ja dzisiaj w nocy miałam silne bóle brzuszka promieniujący na plecy i uda i w miarę regularne skurcze trwało to chyba z 3 godz
Ból był na tyle silny że nie mogłam spać i nasilał się już uwierzyłam że się zaczeło poszłam się wykapać umyć głowę a tu skurcze mineły ból prawie ustąpił nici z porodu. A już się ucieszyłam na szybkie spotkanie z maluszkiem :)
Też jak Lidijka odsypiałam do 11 :)
Teraz tylko lekko pobolewa mnie podbrzusze

a ja dzis bylam znowu na ktg; wszystko ok - nawet ponoc pojawiaja sie jakies male skurczybyki - ale ja ich nie czuje :) dzis  nie bylo badania na fotelu - czekamy na kolejene ktg w poniedzialek - bo to data porodu i konczy mi sie zwolnienie;

wszystkie opisujecie jakies dolegliwosci - tylko ja nic ... wkoncu ostatnia urodze :)

Idziolku! Ktos musi zagasić światło! Zresztą zobaczysz ino raz i napiszesz w pośpiechu POJECHAŁAM!

U mnie dolegliwości osłabły, ale ide na 19 i położna mnie obejrzy od dołu:)!

Lidijka chciałam zauważyć, że teraz Twoja koleji i prosze nas tu nie przetrzymywać :D czekamy na relacje po oglądaniu...
Idzia najważniejsze, że wyniki z ktg wporządku :)

Fajnie dziewczyny że u was wszystko Ok.
Ja dziś też byłam u ginki. wszystko jest ok I dostałam zwolnienie na 30 dni.
A za tydzień kolejna wizyta na posłuchanie serduszka.

No tak a przede mną jeszcze Kasia Zuczkowa:)

No i znowu sie rozczarowałam, a jednocześnie i Was nie pociesze! Pani powiedziła, ze jeszcze z tydzień. Szyjka się nieco skróciła ale Pudziankowa głoweczka sie nie wstawia tam którędy ma wyjść.

No i dalej będę kibicować szczęśliwym mamuśkom:) Eh....

Kto wie czy nam Zajączek nie przyniesie wyczekiwanej niespodzianki:)

A póki co to se strzele browarka na przeokoliczność Pudziankowego Synusia, który miał się dzisiaj urodzić!!!!

reklama
och lidijka wspolczuje - ja glosno wieze w to ze urodze dwa tyg pzred terminem!!!!!! oby oby bo juz mi ciezko psychicznie plakac mi sie chce nie wiem dlaczego!!!!!! wszytrko mnie drazni wkurza buuuuuuu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry