reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja jakas dziwna jestm chyba bo w ciazy to mi sie nie chce sexu:( oczywiscie bylo tam pare razy baaardzo milutko ale teraz pod koniec to wszystko mnie boli bo sie rozciaga itd zreszta ja w ciazy jakas suchosc chyba dostalam hehehe

ale czy bedzie sie chcialo czy nie za jakis tydzien ruszam moze urodze przed to 2 tyg przed terminem:):):)

reklama
Czarownica to ja miałam odwrotnie niespożyty apetyt. Malał trochę wraz ze wzrostem brzuszka, a teraz to zaczynam być wyposzczona przez ten zakaz. Na szczęście nie wszystko mamy zakazane :) Tylko od odwiedzin u mnie mój luby musi się powstrzymać.

a ja byłam umówiona na wizyte 4 kwietnia ale juz odwołałam bo mam juz dzidzie :)

Byłam dziś u gina, wszystko ok, szyjka skrócona. Mam zrobić morfologie i mocz, żeby były świerze wyniki do szpitala. Umówiliśmy się na 12tego jakbym nie urodziła do tego czasu i mam dzwonić jak się zacznie to będzie się starał miejsce załatwiał w szpitalu bo mają tam cały czas komplet... i w sumie to tyle mam czekać i obserwować ruchy dzidzi - co kolwiek to znaczy... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry