- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Jestesmy a wiec.....szyjka krociutka, rozwarcie na jeden palec...lozysko prawie 3 stopnia moje malenstwo wazy 3000g, widac bylo jajeczka a ten bol krocza to Kubus juz sie ustawia...co do rozwiazania nie wiadomo...nastepna wizyte mam za dwa tygodnie...chyba wytrzymamy
Anek@
Fanka BB :)
idzia wszystko ok...nawet nie wiesz jaka to ulga..teraz jak to ujal moj lekarz wszystko idzie wedlug planu...a najwazniejsze ze malenstwo zdrowe...to sie najbardziej liczy...zapomnialam moj gin mi mowil ze dwa dni temu przyjal porod dziewczynka waga .....5300 !!!!!!!!!! jak to uslyszalam to sie za glowe zlapalam...a i jeszcze skierowania na badanka dostalam miedzy innymi na WR podobno do szpitala potrzebne jest to badanie nie starsze niz 6 tygodni...
5300 - masakra
a z tymi WR to zalezy od szpitala - mi gin mowila ze skoro mialam robione na poczatku ciazy to wytarczy w tym szpitalu gdzie ja chce rodzic; ja po prostu wezme oryginalne wyniki ze soba, nie tylko te w karcie ... przeciez mnie nie wyrzuca z porodowki jakby co ??? mam nadziejej
a z tymi WR to zalezy od szpitala - mi gin mowila ze skoro mialam robione na poczatku ciazy to wytarczy w tym szpitalu gdzie ja chce rodzic; ja po prostu wezme oryginalne wyniki ze soba, nie tylko te w karcie ... przeciez mnie nie wyrzuca z porodowki jakby co ??? mam nadziejej
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.