reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OK ZARAZ WYCHODZE..JAK ZWYKLE NACHY PELNE ODWAGI ;) ZOBACZYMY CO MI POWIE....MOZE DOWIEM SIE JAK DLUGO 2w1 ??? CHOCIAZ WATPIE BO TO PEWNIE TYLKO MOJA MACICA WIE :) TRZYMAJCIE KCIUKI

reklama
Jestesmy :) a wiec.....szyjka krociutka, rozwarcie na jeden palec...lozysko prawie 3 stopnia moje malenstwo wazy 3000g, widac bylo jajeczka a ten bol krocza to Kubus juz sie ustawia...co do rozwiazania nie wiadomo...nastepna wizyte mam za dwa tygodnie...chyba wytrzymamy :)

idzia wszystko ok...nawet nie wiesz jaka to ulga..teraz jak to ujal moj lekarz wszystko idzie wedlug planu...a najwazniejsze ze malenstwo zdrowe...to sie najbardziej liczy...zapomnialam moj gin mi mowil ze dwa dni temu przyjal porod dziewczynka waga .....5300 !!!!!!!!!! jak to uslyszalam to sie za glowe zlapalam...a i jeszcze skierowania na badanka dostalam miedzy innymi na WR podobno do szpitala potrzebne jest to badanie nie starsze niz 6 tygodni...

5300 - masakra
a z tymi WR to zalezy od szpitala - mi gin mowila ze skoro mialam robione na poczatku ciazy to wytarczy w tym szpitalu gdzie ja chce rodzic; ja po prostu wezme oryginalne wyniki ze soba, nie tylko te w karcie ... przeciez mnie nie wyrzuca z porodowki jakby co ??? mam nadziejej ;)

reklama
a+t+? silami natury...a na USG wyszlo ze dzidzia wazy 4200 :) z tego sie smial moj gin, mowil mi ze nie bedzie mowic zle na kolegow z oddzialu ale ladnie sie rabneli :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry