karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
pytanko mam, czy któraś z Was miała robione HSG???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dośka trzymam kciuki! Daj znać jak będziesz wiedziała ja Ci życzę II kreseczek. Jeśli to 1 dzień to napewno nie @, czesem takie plamienia w terminie spodziewanej @ utrzymują się w pierszych miesiącach ciąży dlatego czasem słyszy się o kobietach które nie wiedziały że są aż np do 4 msc. Plamienie to zazwyszaj różni się od @ krótszym czasem trwania i kolorem - nie jest to krwawienie typowe. Ekspertka jestem bo moja mama tak miała do 4 msc właśnie będąc ze mną w ciążyWięc życzę SPOKOJNEJ nocy i dobrego wyniku jutro! Dobranoc!
hmm... a dosia który masz dokładnie dc?
Nasikałaś? Jaki wynik?spróbuje rano jeszcze raz zrobić test..
Nasikałaś? Jaki wynik?
Karola, życzę Ci z całego serca, byś "nie dotrwała" do hsg!
U mnie 32 dc, powinna już zawitać @... Póki co jej nie ma. Owulacja była w 18 dc (wg testu i objawów). No nic, czekamy ;-)