Neta81
Fanka BB :)
Dominisia ja też tak miałam w pierwszej ciąży - ciągle mnie muliło a nie mogłam zwymiotować...
Kasiol Ty też miałaś ostatnią @ 3 maja? To idziemy równo..
Kasiol Ty też miałaś ostatnią @ 3 maja? To idziemy równo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniqaa ja mam tak samo, dla mnie 36,6 to wysoka temperatura! jak mam 37 to się trzęsę z zimna :-)Elmo Ty już szalejesz z tą temperaturą Przy takiej to ja umieram już z zimna
Hehe.. niskotemperaturowiec ze mnie. Trzymam kciuki &&&&&&& i już nie mogę się doczekać Twojego testowania .
hej dziewczyny ja nadal nie mam @ .... juz u mnie 36 dc nigdy tak dlugo nie mialam ;( test negatywny tem 36.6 z rana byla 36,5 takze moze dzis zawita...? skubana spoznia sie nooo ....
Dzieki Kasiol!Agawa twój przypadek testu dopiero po 14 dniach od ovu jest tez nadzieją dla mniepo zrobieniu już dwóch testów i jednej kresce byłam tak podłamana, ze dopiero twoj przypadek dał mi nadzieje
neta 81 nie jesteś sama a antybiotyk, powiedz lekarzowi o tym ze starasz sie o dziecko to bedzie wiedział co robic
pozdrawiam ze staraczek lutowych
trzymam kciuki za wysokie betki, pozytywne testy i owocne staranka