reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Dominisia, ale masz wysoka betke! Loooo, zazdraszczam:)))
Troche sie martwię, ze moja taka marna, przy dolnej granicy. No nic, byle do poniedziałku, na wizycie sobie wszystko z dr przedyskutuje.

reklama
Hmm.....czyżbym jednak owulke miała tak szybko??? no bo ostanią @ miałam 21 kwietnia...hmm...Jest to dziewczyny możliwe że przy cyklach 30 dniowych mieć wcześniej owulację?? no i to, że test pozytywny wyszedł już w 26 dc...??
żeby już było 3 czerwca...to by mi gin zobaczył co i jak:) hehe
ależ głupiutka jestem:p:-D:-D:-D:-D

Dominisia Gdybym mieszkała w PL to pewnie poleciałabym na betke, ale tu niestety nie mam takiej mozliwosci. No, ale nic dzielnie czekam i jeśli do soboty nie dostane @ to zatestuje, powinno juz cos wyjsc.

Dominisia, ale masz wysoka betke! Loooo, zazdraszczam:)))
Troche sie martwię, ze moja taka marna, przy dolnej granicy. No nic, byle do poniedziałku, na wizycie sobie wszystko z dr przedyskutuje.

Kochana będzie oki:) bo musi!!! Betka przyrosła więc jest Pięknie:) heh....ja też już z wytęsknieniem na gina czekam:) i też w poniedziałek:)

Dominisia Gdybym mieszkała w PL to pewnie poleciałabym na betke, ale tu niestety nie mam takiej mozliwosci. No, ale nic dzielnie czekam i jeśli do soboty nie dostane @ to zatestuje, powinno juz cos wyjsc.

Kochana zobaczysz jak w Sobotkę się ucieszysz!!!! JA TRZYMAM &&&& I oczywiście przesyłam ciążowe fluidki ######:)

Hmm.....czyżbym jednak owulke miała tak szybko??? no bo ostanią @ miałam 21 kwietnia...hmm...Jest to dziewczyny możliwe że przy cyklach 30 dniowych mieć wcześniej owulację?? no i to, że test pozytywny wyszedł już w 26 dc...??
żeby już było 3 czerwca...to by mi gin zobaczył co i jak:) hehe
ależ głupiutka jestem:p:-D:-D:-D:-D

Chyba, że bliźniaki :-):-D:-D W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!:tak::-)

Chyba, że bliźniaki :-):-D:-D W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!:tak::-)

Wczoraj właśnie mojemu mówie...co jak będą bliźniaki??...mina bezcenna::)....z tym, że u nas żadnych bliźniaków nie ma:) ani z mojej ani ze strony męża:) heh...ale by było:) heh

Cześć dziewczyny! dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie i śledzę pilnie wszystkie wasze posty. Agaawa, Małkus, Colormania- gratulacje! Ciężaróweczki Majóweczki- prześlijcie mi trochę waszego szczęścia i jakichś Fluidków, żebym w poniedziałek mogła przynieść tu takie same dobre wieści,że mi się udało:) Czekam i czekam...same wiecie jak to się strasznie dłuży. Powoli gdzieś tam zaczynam się łamać czy nie zatestować wcześniej,ale staram się wytrzymać. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie cały długi weekend-więc może szybko zleci,a w poniedziałek może wszystko stanie się jasne :) trzymajcie kciuki za mnie plissss!!!:):))

Cześć dziewczyny! dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie i śledzę pilnie wszystkie wasze posty. Agaawa, Małkus, Colormania- gratulacje! Ciężaróweczki Majóweczki- prześlijcie mi trochę waszego szczęścia i jakichś Fluidków, żebym w poniedziałek mogła przynieść tu takie same dobre wieści,że mi się udało:) Czekam i czekam...same wiecie jak to się strasznie dłuży. Powoli gdzieś tam zaczynam się łamać czy nie zatestować wcześniej,ale staram się wytrzymać. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie cały długi weekend-więc może szybko zleci,a w poniedziałek może wszystko stanie się jasne :) trzymajcie kciuki za mnie plissss!!!:):))

Wysyłam ciążowe fluidki:) ################################.....i zabaczysz Kochana będzie dobrze....w weekend odpoczniesz:)...zrelaksuj się a już po weekendzie....ach się będzie działo!!!! Miłego odpoczynku Kochana!!!!

reklama
Do góry