reklama
dominisia875
Fanka BB :)
Hmm.....czyżbym jednak owulke miała tak szybko??? no bo ostanią @ miałam 21 kwietnia...hmm...Jest to dziewczyny możliwe że przy cyklach 30 dniowych mieć wcześniej owulację?? no i to, że test pozytywny wyszedł już w 26 dc...??
żeby już było 3 czerwca...to by mi gin zobaczył co i jak hehe
ależ głupiutka jestem
ależ głupiutka jestem
dominisia875
Dominisia, ale masz wysoka betke! Loooo, zazdraszczam))
Troche sie martwię, ze moja taka marna, przy dolnej granicy. No nic, byle do poniedziałku, na wizycie sobie wszystko z dr przedyskutuje.
Kochana będzie oki bo musi!!! Betka przyrosła więc jest Pięknie heh....ja też już z wytęsknieniem na gina czekam i też w poniedziałek
dominisia875
Dominisia Gdybym mieszkała w PL to pewnie poleciałabym na betke, ale tu niestety nie mam takiej mozliwosci. No, ale nic dzielnie czekam i jeśli do soboty nie dostane @ to zatestuje, powinno juz cos wyjsc.
Kochana zobaczysz jak w Sobotkę się ucieszysz!!!! JA TRZYMAM &&&& I oczywiście przesyłam ciążowe fluidki ######
mycha05
Cudzie trwaj!
Hmm.....czyżbym jednak owulke miała tak szybko??? no bo ostanią @ miałam 21 kwietnia...hmm...Jest to dziewczyny możliwe że przy cyklach 30 dniowych mieć wcześniej owulację?? no i to, że test pozytywny wyszedł już w 26 dc...??
ależ głupiutka jestem
Chyba, że bliźniaki :-) W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!:-)
dominisia875
Chyba, że bliźniaki :-) W poniedzialek u gina wszystkiego sie dowiesz! Jedno jest pewne, maleństwo zdrowo rośnie pod Twoim serduszkiem!:-)
Wczoraj właśnie mojemu mówie...co jak będą bliźniaki??...mina bezcenna:....z tym, że u nas żadnych bliźniaków nie ma ani z mojej ani ze strony męża heh...ale by było heh
Mrowkaa
Cześć dziewczyny! dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie i śledzę pilnie wszystkie wasze posty. Agaawa, Małkus, Colormania- gratulacje! Ciężaróweczki Majóweczki- prześlijcie mi trochę waszego szczęścia i jakichś Fluidków, żebym w poniedziałek mogła przynieść tu takie same dobre wieści,że mi się udało Czekam i czekam...same wiecie jak to się strasznie dłuży. Powoli gdzieś tam zaczynam się łamać czy nie zatestować wcześniej,ale staram się wytrzymać. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie cały długi weekend-więc może szybko zleci,a w poniedziałek może wszystko stanie się jasne trzymajcie kciuki za mnie plissss!!!)
dominisia875
Cześć dziewczyny! dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie i śledzę pilnie wszystkie wasze posty. Agaawa, Małkus, Colormania- gratulacje! Ciężaróweczki Majóweczki- prześlijcie mi trochę waszego szczęścia i jakichś Fluidków, żebym w poniedziałek mogła przynieść tu takie same dobre wieści,że mi się udało Czekam i czekam...same wiecie jak to się strasznie dłuży. Powoli gdzieś tam zaczynam się łamać czy nie zatestować wcześniej,ale staram się wytrzymać. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie cały długi weekend-więc może szybko zleci,a w poniedziałek może wszystko stanie się jasne trzymajcie kciuki za mnie plissss!!!)
Wysyłam ciążowe fluidki ################################.....i zabaczysz Kochana będzie dobrze....w weekend odpoczniesz...zrelaksuj się a już po weekendzie....ach się będzie działo!!!! Miłego odpoczynku Kochana!!!!
reklama
Dominisia ja też tak miałam w pierwszej ciąży - ciągle mnie muliło a nie mogłam zwymiotować...
Kasiol Ty też miałaś ostatnią @ 3 maja? To idziemy równo..
ja miała pierwszy dzień ostatniej @ 3 maja a owulację 17 maja (podobno)
dominisia875 jaka beta! Może trojaczki się szykują !! :-)
Podziel się: