reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Ja jestem człowiekiem małej wiary. Uważam, że albo będzie fasolka albo nie ;-) Ale dziękuję za te miłe słowa wsparcia - ja czasem muszę sama siebie powyzywać, żeby przywrócić siebie do równowagi ;-)

reklama
Ni_kusia Ja również wierze, ze cuda się zdarzają, a nawet jestem tego pewna, ze cuda istnieją!:tak: Nasze organizmy płatają nam różne figle i nic nigdy nie jest do końca pewne! Poczekaj jeszcze pare dni i jesli @ nadal nie bedzie, to powtorz bete!:tak:

ni_kusia szkoda, że nie mierzyłas tempki od poczatku cyklu byłoby teraz łatwiej określić :):) według mnie późna owulacj a est całkiem możłiwa- trzymam kciuki!! sama jestem ciekawa:-)

Ni_kusia Ja również wierze, ze cuda się zdarzają, a nawet jestem tego pewna, ze cuda istnieją!:tak: Nasze organizmy płatają nam różne figle i nic nigdy nie jest do końca pewne! Poczekaj jeszcze pare dni i jesli @ nadal nie bedzie, to powtorz bete!:tak:

A jak u Ciebie?? Nie jestem na bieżąco, kojarzę tylko Twoje testowanie jakiś czas temu..A jak sytuacja dzisiaj się ma ??;-)

Ni_kusia Na razie czekam, jutro lub pojutrze powinna pojawić się @, ale objawów jakichkolwiek brak... zwykle to pare dni przed @ bolą mnie jajniki, a teraz nic, troche bolało mnie dzisiaj podbrzusze, ale inaczej niż na @, więc czekam dzielnie. ;-) Pewnie jutro lub pojutrze zrobie test, bo ten co robiłam wczoraj nie był z porannego moczu.

Ni_kusia Na razie czekam, jutro lub pojutrze powinna pojawić się @, ale objawów jakichkolwiek brak... zwykle to pare dni przed @ bolą mnie jajniki, a teraz nic, troche bolało mnie dzisiaj podbrzusze, ale inaczej niż na @, więc czekam dzielnie. ;-) Pewnie jutro lub pojutrze zrobie test, bo ten co robiłam wczoraj nie był z porannego moczu.

To zaciskam kciukasy za dwie tłuste krechy ;-)

Mycha w takim razie mocno zaciśnięte kciuki za jutrzejszy test &&&&&&&&&&&&&
Daj nam koniecznie znać jaki wynik :tak:

Elifit
, no to w takim razie terasz szybciutko wyganiamy @ i trzymamy kciuki za kolejny cykl &&&&& Głowa do góry, to będzie ten cykl!

Dominisia spostrzegawcze koleżanki :-D Mi jakby urosły, to może ktoś odkryje że je mam :-p

Agaawa bo ja wiedziałam, że Ci się uda, więc nie pocieszałam, a stwierdzałam fakt :tak:
Dzięki za słowa otuchy, zobaczymy co będzie. Jak nie teraz to za miesiąc :tak:

Elmo mówisz cierpliwość, ale wiesz cierpliwość to akurat nie jest moja dobra strona...
ale znalazłam sobie inne zajęcie... przypomniałam sobie o moich powiększonych węzłach - tak więc znów wymyślam sobie najróżniejsze choroby (jednak wujek google to nie jest dobry doradca :zawstydzona/y:)

|| Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus , Colormania , Agaawa
28.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

Cześć! Ja juz w lozeczku, prawie żywcem śpię. Miałam długi i ciężki dzień. I jutro podobny sie zanosi. Spędziłam godzinie w te i godzine spowrotem w samochodzie w pracy i kręgosłup mi pęka. No promieniuje mi aż do kolana lewego. No jak sie w końcu polozylam, to leżeć nie mogę, tak mnie rwie + dół brzucha. Poza tym @ brak, wszystko ok. Może dopiero teraz sie zaczęło porządnie malenstwo zagniezdzac? Kto wie? Do mojego T juz mówię tatusku! Jest fajnie.

kochane trzymam kciuki za wszystkie testowania jutro &&&&&&&
milych snów.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, co prawda mialam testowac 03.06 ale poniewaz jestem chora i przyjmuje antybiotyki i inne leki postanowilam jednak zatestowac i sie upewnic. oczywiscie jedna kreska. zadnego cienia drugiej. dzis 27 dc, @ pewnie jutro lub pojutrze sie pojawi :((( jest jakies 10 dni po owu, wiec moze cos by pokazalo juz. jest mi bardzo przykro :((( az mi sie chce plakac...
przepraszam za ewentualne bledy ale pisze z telefonu. nie wiem czmu telefon nie wkleja mi suwaczkow.

Do góry