reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Dzień Dobry Kochane:)

Ja wpadam sie tylko przywitać i zmykam dalej sprzątać;/ niestety...

A dziś czuję się tak jakbym wogóle nie spała...taka śpiąca jestem, że szok!!!

Udanej soboty Kochane:)

Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało :(

Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało :(

Będzie dobrze, przecież nie zawsze jest tam samo, głowa do góry - fasolki wyczuwają stres więc nie zasmucaj się na zapas :)

Katherinne trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! &&&&&&

u mnie tempka lekko w dół, okresu nie ma, żadnych objawow tez nie. Czekam do pn na @. Nich przyjdzie jak najszybciej, zaczynamy nowy cykl.

kot mój dostal zapalenia pęcherza, jeździliśmy do weterynarza. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej. Biedaczek!

Właśnie zerknęłam w moje wyniki bety z 1 ciąży i w 26 dc miałam wynik 38, a w 32 dc 645.
Kurcze do tej środy to tyle czasu jeszcze, ale wydaje mi się, że jak doszło do zafasolkowania, to z 2 połowy cyklu, a nie z 1 - tak jak mi się wydawało, że miałam owulację. Dlatego może ten test ciążowy wyszedł negatywny. Objawów @ nadal brak, tylko ból podbrzusza i zawroty głowy w kuchni w cieple (w 1 ciąży miałam dokładnie tak samo).
Pozostaje czekać ;-)

Wiem, że miałam nie marudzić ale ciągle czuję ten dziwny niepokój ;-)

Jutro przyjęcie urodzinowe mojej córki, tort z hello kitty zamówiony,sernik w lodówce..Praca wre na całego ;-)

katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!

ni_kusia To jednak testujesz w środe nie we wtorek?
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie. :tak:

Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!

ni_kusia To jednak testujesz w środe nie we wtorek?
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie. :tak:

Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)

Testuję we wtorek, w środę mam betę, ale czuje ze test wyjdzie negatywny, dlatego bardziej nastawiam się na wynik środowy z krwi :-)

Fajnie jakbyś się dowiedziała w dniu urodzin córci, że masz pod serduszkiem fasolkę ;-) Tego Ci życzę z całego serduszka :)

reklama
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

Poproszę o zmianę mojego terminu testowania na 28.05 ;-)

Do góry