reklama
dominisia875
Fanka BB :)
Dzień Dobry Kochane
Ja wpadam sie tylko przywitać i zmykam dalej sprzątać;/ niestety...
A dziś czuję się tak jakbym wogóle nie spała...taka śpiąca jestem, że szok!!!
Udanej soboty Kochane
Ja wpadam sie tylko przywitać i zmykam dalej sprzątać;/ niestety...
A dziś czuję się tak jakbym wogóle nie spała...taka śpiąca jestem, że szok!!!
Udanej soboty Kochane
katherinne
Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało
Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało
Będzie dobrze, przecież nie zawsze jest tam samo, głowa do góry - fasolki wyczuwają stres więc nie zasmucaj się na zapas
Katherinne trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! &&&&&&
u mnie tempka lekko w dół, okresu nie ma, żadnych objawow tez nie. Czekam do pn na @. Nich przyjdzie jak najszybciej, zaczynamy nowy cykl.
kot mój dostal zapalenia pęcherza, jeździliśmy do weterynarza. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej. Biedaczek!
u mnie tempka lekko w dół, okresu nie ma, żadnych objawow tez nie. Czekam do pn na @. Nich przyjdzie jak najszybciej, zaczynamy nowy cykl.
kot mój dostal zapalenia pęcherza, jeździliśmy do weterynarza. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej. Biedaczek!
Właśnie zerknęłam w moje wyniki bety z 1 ciąży i w 26 dc miałam wynik 38, a w 32 dc 645.
Kurcze do tej środy to tyle czasu jeszcze, ale wydaje mi się, że jak doszło do zafasolkowania, to z 2 połowy cyklu, a nie z 1 - tak jak mi się wydawało, że miałam owulację. Dlatego może ten test ciążowy wyszedł negatywny. Objawów @ nadal brak, tylko ból podbrzusza i zawroty głowy w kuchni w cieple (w 1 ciąży miałam dokładnie tak samo).
Pozostaje czekać ;-)
Wiem, że miałam nie marudzić ale ciągle czuję ten dziwny niepokój ;-)
Jutro przyjęcie urodzinowe mojej córki, tort z hello kitty zamówiony,sernik w lodówce..Praca wre na całego ;-)
Kurcze do tej środy to tyle czasu jeszcze, ale wydaje mi się, że jak doszło do zafasolkowania, to z 2 połowy cyklu, a nie z 1 - tak jak mi się wydawało, że miałam owulację. Dlatego może ten test ciążowy wyszedł negatywny. Objawów @ nadal brak, tylko ból podbrzusza i zawroty głowy w kuchni w cieple (w 1 ciąży miałam dokładnie tak samo).
Pozostaje czekać ;-)
Wiem, że miałam nie marudzić ale ciągle czuję ten dziwny niepokój ;-)
Jutro przyjęcie urodzinowe mojej córki, tort z hello kitty zamówiony,sernik w lodówce..Praca wre na całego ;-)
mycha05
Cudzie trwaj!
katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!
ni_kusia To jednak testujesz w środe nie we wtorek?
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie.
Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie.
Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)
waiting4beans
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!
Testuję we wtorek, w środę mam betę, ale czuje ze test wyjdzie negatywny, dlatego bardziej nastawiam się na wynik środowy z krwi :-)
Fajnie jakbyś się dowiedziała w dniu urodzin córci, że masz pod serduszkiem fasolkę ;-) Tego Ci życzę z całego serduszka
reklama
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
20.06 - Waiting4beans
Poproszę o zmianę mojego terminu testowania na 28.05 ;-)
Podziel się: