reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Katherinne mam nadzieję, że wszystko będzie u Ciebie dobrze, że to zapalenie szybko minie. Zniknięcie objawów u mnie też nie znaczyło nic dobrego, ale na tym etapie co jesteś ma prawo nie być w ogóle objawów przecież :tak: W pierwszej ciąży nie przypominam sobie, żeby mnie piersi w ogóle bolały no chyba, że w ostatnim trymestrze. Brak objawów ani ich obecność nic nie znaczą. Prawdopodobnie tak się zestresowałaś tym powiększonym węzłem, że przestałaś zwracać uwagę na inne sygnały organizmu. Jutro może ból piersi wróci :happy: Jestem z Tobą :*

mycha
no mnie w drugiej ciąży na początku bardzo wysypało, dużo bardziej niż na @, zatem trzymam &&&&& za dwie kreseczki :yes:

reklama
ni_kusia A ktorego mialas @? Po cichutku licze ze juz we wtorek cos sie pokaze, bo do soboty zfiksuje:laugh2: Udanej imprezki!;-)

neta Oby tak bylo! ;-)

Ostatnia edycja:
Mi lekarz powiedział że na początku ciązy może się cera pogorszyć. A co do piersi to w poprzedniej ciąży (którą straciłam) piersi na początku urosły mi chyba o cały rozmiar-wszystkie staniki miałam za małe:-) teraz ani troszkę nie czuję zmian niestety:zawstydzona/y:

A które z was dziewczyny sa już po testowaniu i jakie wyniki?...bo jestem troszkę spóźniona w temacie :)

mycha05

Ja miałam 26 kwietnia. Dziś 30d.c. Tylko ja mam bardzo dziwne @, mam z 4 dni plamień, 2 dni normalne, potem znów 3 dni plamień. W zeszłym roku przeszłam 3-miesięczną kurację hormonalną na wyregulowanie okresu. Od tamtej pory jest poprawa, jednak gin mi powiedziała w zeszłym tygodniu, że ze względu na zaburzenia hormonalne mogę mieć problem z zajściem w ciążę...

Ostatnia edycja:
Ojej, mnie też wypryszczyło kompletnie, tylko już po terminie @. Z cerą to niestety mam od zawsze problem, szczególnie na plecach, nic nie pomaga, wiecznie jakieś pryszcze są, szczególnie po zimie. Ale teraz powyskakiwały w ilości hurtowej na buzi, jest ewidentne pogorszenie.

Podobno chrostki w ciąży są oznaką tego, że urodzi się dziewczynkę, bo się mówi, ze niby urodę odbierają mamie, ale u mnie się nie sprawdziło ;-)

Ojej, mnie też wypryszczyło kompletnie, tylko już po terminie @. Z cerą to niestety mam od zawsze problem, szczególnie na plecach, nic nie pomaga, wiecznie jakieś pryszcze są, szczególnie po zimie. Ale teraz powyskakiwały w ilości hurtowej na buzi, jest ewidentne pogorszenie.

Mam ten sam problem, nie jesteś sama:-) ale lato się zbliża jak sie trochę plecy opali to troszke złagodnieje:) ja tam nie zauważe jako objawu ciążowego pogorszenia cery bo przed @ też tak mam :)

No właśnie mnie też zawsze wysypuje przed @ dlatego nie wiem czy to objaw ciązy, czy rutyna przed @. Poza tym jestem rozdrażniona i to też może być znak, że @ tuż, tuż, ale to też może byc objaw ciązy. I bądź tu człowieku mądry:laugh2: No, ale nic nie długo sie dowiem, czego to był znak...;-)

Też ma problem z cerą, a najgorsze jest to, że kiedys jako nastolatka go nie miałam, zawsze kolezanki mi zazdroscily, że ma taką czystą buzie, a od kąd zaszłam w ciąze zaczełam miec z tym problemy i teraz przed każdą @ mnie wysypuje...

Hej Kochane!!!

Katherinne Kochana Prosze mi się tu nie stresować a mysleć pozytywnie!!! Wiem Skarbie, że boisz się cholernie, ale najważniejsze jest się nie stresować...pójdziesz do lekarza i wszystko zobaczysz będzie dobrze!!! A ślinianki się wyleczą...no bo muszą!!!! Uważaj na siebie Kochana!!!!

Co do rozmow o cerze....ja na początku pierwszej ciąży wyglądalam jak frankestein, tyle pryszczy że szok!!! Nawet moja wiedza kosmetyczna nie pomagała!! Teraz też mnie wysypało ale nie już tak bardzo choź to dopiero początek...no i w pierwszej ciąży zmienila mi się cera z suchej na tłustą w strefie T i naczynkową....dwa dni po urodzeniu wrócila znów do suchej....zawirowania..bo mam straszne problemy z doborem dobrego kremu...mam nadzieję, że teraz będzie inaczej:) choć oczywiście spodziewam się szaleństw:)

No a teraz czas na meczyk!!!!
Uwielbiam Ligę Mistrzów a tym bardziej dziś gdzie i nasi grają:)

Buźki Kochane!!!

reklama
kot mój dostal zapalenia pęcherza, jeździliśmy do weterynarza. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej. Biedaczek!

moja Rufi ma co trochę zapalenie pęcherza, za każdym razem zostawiam u weterynarza 120 zł za leki dla niej :baffled:

co dostał Twój kot?

wykreślcie mnie z testowania bo pomimo bardzo obiecującej temperatury @ przyszła w 13 dniu po skoku...

dziś porobiłam wszystkie hormony zlecone przez Gina i w następnym tygodniu mój pierwszy monitoring :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry