reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

dominisia875 dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie :) mam nadzieję że ktoś mi pomorze w interpretacjach bo oczekiwanie mnie zabije :D po owulacji ten czas do testu ciążowego tak wolno płynie :)

reklama
dominisia875 dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie :) mam nadzieję że ktoś mi pomorze w interpretacjach bo oczekiwanie mnie zabije :D po owulacji ten czas do testu ciążowego tak wolno płynie :)

Wyobraź sobie, że nam wszystkim dolega ta sama przypadłość....megaaa, długgaaśne czekaanie na testowanie...szok!!! Dlatego tu jesteśmy, żebyśmy wszystkie się motywowały, odradzały, ochrzaniały...a czasem nawet wirtualne lania sprawialy:)

Witaj małkus :-D
Ja w sprawach tempki Ci nie pomogę bo sama jestem w tym noga...ale widzę,ze Ty ostro dzialalas przez ten miesiąc, wiec szanse sa spore :-D

Dziewczyny, a ci mówią Wasi lekarze w sprawie staranek?? Codziennie czy co 2-3 dni?? Bo ja słyszałam o tej drugiej opcji tylko,ale chętnie poznam Wasze opinie :-D

ni_kusia tak w tym miesiącu się nie obijaliśmy i przekonałam się, że staranie się o dzidziusia może wykończyć największego seksualnego cwaniaka:-D
A co do częstotliwości, ja się mojego lekarza nie pytałam...ale ja tam wole za często niż o jeden raz za mało

Ni_Kusia ja też słyszałam o tym, że najlepiej co dwa dni...ale na naszym przykladzie widać że nawet codzienne przytulanka nie są przeciwwskazaniem...ja z kolei zastosowałam trochę inne podejście niż zawsze po przytulankach a mianowicie...jak zawsze po serduchowaniach "szłam pod prysznic" tym razem nawet siku aż do samego rana...oczywiści chodzi tu o to, żeby jak najdłużej żołnierzyki zostały w nas...oczywiście to kwestia indywidualna każdej z nas, ale im szybciej po stosunku idziemy siku czy np.brac prysznic tym żołnierzyki szybciej "wypływają"

My tam staraliśmy się codziennie w tym cyklu... Co dwa dni nam nie wyszło :-p
Zobaczymy teraz...

Małkus witamy :tak: Fajnie, że jest nas coraz więcej :-D
Mi tez ten czas do testów się strasznie dłuży... Chciałam już dzisiaj testować, ale nie wiem po co bo przecież i tak nie miało szans nic wyjść....

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

małkus Witamy serdecznie w naszym gronie!:-)

ni_kusia Wszystkiego najlepszego dla córci!:-) Pewnie tez dziś świętujecie? Ja mam nadzieje, ze dostane ten spozniony prezent urodzinowy, o ktorym tak bardzo marze;-) To co zostało nam praktycznie 3 dni... oby szybko zleciały:tak:

Ja zastosowałam taką samą metode co dominisia po przytulankach nie szłam ani pod prysznic i wytrzymywałam do rana żeby nie siusiać;-) No, ale codziennie nie daliśmy rady... tzn. ja pewnie bym dała, ale mąż teraz często przychodzi z pracy o 21, wiec był wykonczony, ale i tak dawał dzielnie rade:tak:

Witajcie wieczornie!

witaj Małkus. Ja troche wykresów juz porobiłam i uważam, ze dobrze Ci ovufriend wyznaczył owulkę. Wg mńie wszystko ok. Testy tez potwierdzają. A płodnym śluzem do końca sie nie przejmuj, bo podobno wychodzi różnie.

Monia nie szalej, jeszcze troche poćzekaj, chociaż do 10 dpo. :)))) trzymam kciuki za cierpliwość...&&&&&

reklama
Do góry