reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Dzień Dobry Kochane:)

Ja wpadam sie tylko przywitać i zmykam dalej sprzątać;/ niestety...

A dziś czuję się tak jakbym wogóle nie spała...taka śpiąca jestem, że szok!!!

Udanej soboty Kochane:)

Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało :(

Ja dzisiaj wyrywam sobie włosy z głowy ze zmartwienia. Dostałam zapalenia ślinianek. A w dodatku przeszły mi jak ręką odjął wszystkie możliwe objawy ciążowe. Strasznie się boję, bo pamiętam, co to oznaczało :(

Będzie dobrze, przecież nie zawsze jest tam samo, głowa do góry - fasolki wyczuwają stres więc nie zasmucaj się na zapas :)

Katherinne trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! &&&&&&

u mnie tempka lekko w dół, okresu nie ma, żadnych objawow tez nie. Czekam do pn na @. Nich przyjdzie jak najszybciej, zaczynamy nowy cykl.

kot mój dostal zapalenia pęcherza, jeździliśmy do weterynarza. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie lepiej. Biedaczek!

Właśnie zerknęłam w moje wyniki bety z 1 ciąży i w 26 dc miałam wynik 38, a w 32 dc 645.
Kurcze do tej środy to tyle czasu jeszcze, ale wydaje mi się, że jak doszło do zafasolkowania, to z 2 połowy cyklu, a nie z 1 - tak jak mi się wydawało, że miałam owulację. Dlatego może ten test ciążowy wyszedł negatywny. Objawów @ nadal brak, tylko ból podbrzusza i zawroty głowy w kuchni w cieple (w 1 ciąży miałam dokładnie tak samo).
Pozostaje czekać ;-)

Wiem, że miałam nie marudzić ale ciągle czuję ten dziwny niepokój ;-)

Jutro przyjęcie urodzinowe mojej córki, tort z hello kitty zamówiony,sernik w lodówce..Praca wre na całego ;-)

katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!

ni_kusia To jednak testujesz w środe nie we wtorek?
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie. :tak:

Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

katherine Wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze i na pewno tak bedzie! Jestesmy z Toba!!!!

ni_kusia To jednak testujesz w środe nie we wtorek?
My mamy imprezke urodzinowa córci za tydz. w sobote, mam nadzieje, ze bede juz wiedziala czy mam fasolcie pod serduszkiem czy nie. :tak:

Mi ogólnie ból jak na @ przeszedł, ale znowóż dostałam wypryski na buzi tak jak zawsze dostaje na @. Czytałam, ze w ciazy też moze wysypac, ale sama juz nie wiem co tym myslec. Najlepiej to sie chyba nie przejmowac, co ma byc to bedzie, oby do wtorku;-)

Testuję we wtorek, w środę mam betę, ale czuje ze test wyjdzie negatywny, dlatego bardziej nastawiam się na wynik środowy z krwi :-)

Fajnie jakbyś się dowiedziała w dniu urodzin córci, że masz pod serduszkiem fasolkę ;-) Tego Ci życzę z całego serduszka :)

reklama
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

Poproszę o zmianę mojego terminu testowania na 28.05 ;-)

Do góry