dominisia875 dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie mam nadzieję że ktoś mi pomorze w interpretacjach bo oczekiwanie mnie zabije po owulacji ten czas do testu ciążowego tak wolno płynie
reklama
dominisia875
Fanka BB :)
dominisia875 dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie mam nadzieję że ktoś mi pomorze w interpretacjach bo oczekiwanie mnie zabije po owulacji ten czas do testu ciążowego tak wolno płynie
Wyobraź sobie, że nam wszystkim dolega ta sama przypadłość....megaaa, długgaaśne czekaanie na testowanie...szok!!! Dlatego tu jesteśmy, żebyśmy wszystkie się motywowały, odradzały, ochrzaniały...a czasem nawet wirtualne lania sprawialy
Witaj małkus
Ja w sprawach tempki Ci nie pomogę bo sama jestem w tym noga...ale widzę,ze Ty ostro dzialalas przez ten miesiąc, wiec szanse sa spore
Dziewczyny, a ci mówią Wasi lekarze w sprawie staranek?? Codziennie czy co 2-3 dni?? Bo ja słyszałam o tej drugiej opcji tylko,ale chętnie poznam Wasze opinie
Ja w sprawach tempki Ci nie pomogę bo sama jestem w tym noga...ale widzę,ze Ty ostro dzialalas przez ten miesiąc, wiec szanse sa spore
Dziewczyny, a ci mówią Wasi lekarze w sprawie staranek?? Codziennie czy co 2-3 dni?? Bo ja słyszałam o tej drugiej opcji tylko,ale chętnie poznam Wasze opinie
dominisia875
Ni_Kusia ja też słyszałam o tym, że najlepiej co dwa dni...ale na naszym przykladzie widać że nawet codzienne przytulanka nie są przeciwwskazaniem...ja z kolei zastosowałam trochę inne podejście niż zawsze po przytulankach a mianowicie...jak zawsze po serduchowaniach "szłam pod prysznic" tym razem nawet siku aż do samego rana...oczywiści chodzi tu o to, żeby jak najdłużej żołnierzyki zostały w nas...oczywiście to kwestia indywidualna każdej z nas, ale im szybciej po stosunku idziemy siku czy np.brac prysznic tym żołnierzyki szybciej "wypływają"
My tam staraliśmy się codziennie w tym cyklu... Co dwa dni nam nie wyszło
Zobaczymy teraz...
Małkus witamy Fajnie, że jest nas coraz więcej
Mi tez ten czas do testów się strasznie dłuży... Chciałam już dzisiaj testować, ale nie wiem po co bo przecież i tak nie miało szans nic wyjść....
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
Zobaczymy teraz...
Małkus witamy Fajnie, że jest nas coraz więcej
Mi tez ten czas do testów się strasznie dłuży... Chciałam już dzisiaj testować, ale nie wiem po co bo przecież i tak nie miało szans nic wyjść....
|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa
24.05 - Waiting4beans
25.05 - Karola1989-21
27.05 - Ni_kusia
28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358
mycha05
Cudzie trwaj!
małkus Witamy serdecznie w naszym gronie!:-)
ni_kusia Wszystkiego najlepszego dla córci!:-) Pewnie tez dziś świętujecie? Ja mam nadzieje, ze dostane ten spozniony prezent urodzinowy, o ktorym tak bardzo marze;-) To co zostało nam praktycznie 3 dni... oby szybko zleciały
Ja zastosowałam taką samą metode co dominisia po przytulankach nie szłam ani pod prysznic i wytrzymywałam do rana żeby nie siusiać;-) No, ale codziennie nie daliśmy rady... tzn. ja pewnie bym dała, ale mąż teraz często przychodzi z pracy o 21, wiec był wykonczony, ale i tak dawał dzielnie rade
ni_kusia Wszystkiego najlepszego dla córci!:-) Pewnie tez dziś świętujecie? Ja mam nadzieje, ze dostane ten spozniony prezent urodzinowy, o ktorym tak bardzo marze;-) To co zostało nam praktycznie 3 dni... oby szybko zleciały
Ja zastosowałam taką samą metode co dominisia po przytulankach nie szłam ani pod prysznic i wytrzymywałam do rana żeby nie siusiać;-) No, ale codziennie nie daliśmy rady... tzn. ja pewnie bym dała, ale mąż teraz często przychodzi z pracy o 21, wiec był wykonczony, ale i tak dawał dzielnie rade
Witajcie wieczornie!
witaj Małkus. Ja troche wykresów juz porobiłam i uważam, ze dobrze Ci ovufriend wyznaczył owulkę. Wg mńie wszystko ok. Testy tez potwierdzają. A płodnym śluzem do końca sie nie przejmuj, bo podobno wychodzi różnie.
Monia nie szalej, jeszcze troche poćzekaj, chociaż do 10 dpo. ))) trzymam kciuki za cierpliwość...&&&&&
witaj Małkus. Ja troche wykresów juz porobiłam i uważam, ze dobrze Ci ovufriend wyznaczył owulkę. Wg mńie wszystko ok. Testy tez potwierdzają. A płodnym śluzem do końca sie nie przejmuj, bo podobno wychodzi różnie.
Monia nie szalej, jeszcze troche poćzekaj, chociaż do 10 dpo. ))) trzymam kciuki za cierpliwość...&&&&&
reklama
dominisia875
Agaawa widzę że tempka do góry!!!! Oj Kochana Trzymam &&&&!!!!!!!!!!
Życzę miłej nocki Kochane
Życzę miłej nocki Kochane
Podziel się: