reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Cześć dziewczyny jakby co to ja już jestem na staraczkach lipcowych. Zapraszam Was serdecznie :tak:

waiting4beans bardzo mi przykro. Długo się staracie o fasolkę? Życzę powodzenia i trzymam mocno &&& żeby jak najszybciej fasolinka się pojawiła :tak:

babygg powiem Ci szczerze, że ja też miałam przed ostatnią @ wzdęcia, gazy, bolało podbrzusze, myślałam, że się udało! A tu wstrętna @ przyszła i wszystko popsuła, ale Tobie życzę II tłuściutkich kreseczek. Sio @ sio @. Trzymam &&&. Z bobo testem nie mam doświadczenia, ale proponuję test zrobić najwcześniej w 12dpo.

dośka1 trzymam mocno &&& daj znać jak testowanko.

reklama
Waiting przykro mi :-(

Babygg ja w ciągu dnia miewam temp. 37,5 a w ciąży nie jestem. Temp w ciągu dnia skacze, tak więc nie jest żadnym wyznacznikiem. Mimo wszystko mocno trzymam kciuki za dwie kreski - połączenie wszystkich objawów może wskazywać na fasolinkę :tak:

Babygg trzymam za Ciebie kciuki ;)
Jeżeli o mnie chodzi to nie testowałam, może to głupio zabrzmi ale boje się rozczarowania :confused2:owszem korci mnie żeby siknąć ale jestem przekonana że zobacze tylko jedną kreskę :crazy: Co ma być to będzie..
Dziewczyny a czy przy zagnieżdżeniu zarodka zawsze towarzyszy lekkie krwawienie ?? Bo ja niestety tego nie mam/ nie miałam..

A teraz leże sobie z pysznym koktajlem truskawkowym w ręku i rozkoszuje się ciepłym słoneczkiem ;D

Dośka plamienie implantacyjne nie występuje zawsze. Ja w pierwszej ciąży wsłuchiwałam się w każdy sygnał mojego organizmu ale nie miałam kopletnie żadnych objawów, ani zagnieżdżenia ani wczesnej ciąży. Gdyby nie zatrzymanie @ i test (2 dopiero, bo 1 w dniu @ był -) to dłuuugo bym nie wiedziała. Nie miałam mdłości ani razu! Pamiętam tylko że gdzieś w okolicach 8 tygodnia pierwszy raz zrobiłam sobie moją ukochaną kawkę - bo jestem uzależniona od niej :) i.... wylałam ją do kibla bo tak mi śmierdziała :)
Trzymam kciuki za Ciebie i Babygg też za Ciebie!

Dośka plamienie implantacyjne nie występuje zawsze. Ja w pierwszej ciąży wsłuchiwałam się w każdy sygnał mojego organizmu ale nie miałam kopletnie żadnych objawów, ani zagnieżdżenia ani wczesnej ciąży. Gdyby nie zatrzymanie @ i test (2 dopiero, bo 1 w dniu @ był -) to dłuuugo bym nie wiedziała. Nie miałam mdłości ani razu! Pamiętam tylko że gdzieś w okolicach 8 tygodnia pierwszy raz zrobiłam sobie moją ukochaną kawkę - bo jestem uzależniona od niej :) i.... wylałam ją do kibla bo tak mi śmierdziała :)
Trzymam kciuki za Ciebie i Babygg też za Ciebie!

To miłe, że jest ktoś kto nas wspiera i trzyma za nas kciuki ;) nie wiem czy dziękować czy nie dziękować, żeby nie zapeszyć :) postanowiłam: jutro z rana sikne na test !! A co tam :D

Waiting, przykro mi :-(Jak długo się staracie?

Staramy się rok :-(

aktualizuję...
Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
||
Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
21.06 - Babygg
30.06 - Tygryseczek
30.06 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha

??.?? - Ewka358
15.07 -Waiting4beans

Ostatnia edycja:
Staramy się rok :-(

Tak mi przykro, choć my z mężem staramy się dopiero 3 miesiąc, za każdym razem jest wielkie rozczarowanie gdy na teście ujrzymy jedną kreche, rok, to bardzo długo, mam nadzieję że wszystkie badania u was i wyniki są prawidłowe ??

A tak z innej beczki: Dziewczyny czy my ten temat zamykamy i przenosimy się na lipcowy ?? czy trwamy tu nadal ?? :)

Pozwoliłam się dopisać :)
Anna2101 , Katherinne , Delewarre , Dominisia875 , Małkus
||
Agaawa, Asicka3, Ni_kusia, Elmo2, Verita, Hai24
21.06 - Babygg
21.06. - doska1
30.06 - Tygryseczek
30.06 - Moniqaa

03.07 - Neta81
07.07 - Ulika
09.07 - Żabucha

??.?? - Ewka358
15.07 -Waiting4beans

A te ziółka to dobre są?? Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słysze o nich, na czym ich "praca" ma polegać ??

ale chodzi ci czy są dobre (czy działają) czy o smak? :-p

pachną ładnie, tak rumiankowo, w smaku są... bez smaku. :-D jak bym wodę przegotowaną piła.

te zioła mają pobudzić pracę jajników, czyli pomóc w owulacji.

czy działają? nie wiem, to mój 1 cykl z nimi ale dużo czytałam na ich temat na innych forach w necie i opinie są bardzo dobre, aaa, jak ostatnio powiedziałam mojemu Ginowi, że zaczynam je pić to zaczął się śmiać i powiedział, że nie ma naukowego potwierdzenia, że pomagają zajść w ciążę ale on prowadzi aktualnie pacjentkę, która bardzo długo starała się o dziecko, zaczęła pić zioła o. Sroki i teraz jest w ciąży z bliźniakami :szok:, nawet zażartował, że może podać mi jej nazwisko to sobie pogadamy o ziółkach :-D jak widać u niej zadziałało, pal licho, moga być i bliźniaki, byle w końcu moje jajniki zaczęły działać tak jak powinny!

tak więc coś chyba w tym jest, a nawet jeśli nie pomogą to na pewno nie zaszkodzą :tak:

babygg no jakiś progress w tym moim plamieniu jest, dziś rano było różowe.

wainting4beans przykro mi, nam też niedługo stuknie rok, napisz mi jakie badania robiłaś do tej pory?

doska ja już siedzę na lipcowych, w sumie kto ma ochotę to wpadajcie! może ktoś jeszcze nowy dołączy, znajomych nigdy za wiele!!!!!

Ostatnia edycja:
Hey, U nas problem tkwi w nasieniu. nie dość że prawidłowo zbudowanych plemników jest tylko 4% to jeszcze stwierdzono asthenozoospermie czyli plemniki w większości nie ruszają się w ogólę, niektóre w miejscu a nieliczna bardzo grupka ma prawidłowy ruch. ogólnie masakra

reklama
Do góry