reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Waiting, i dobrze :tak: Czasami trzeba zresetować system :-)
Doska, niby najlepiej w terminie... ale czytałam, że najwcześniej ok 10 dpo, choć wówczas wynik negatywny nie jest pewny... Teks męża bezbłędny :-D

reklama
Wiecie co dziewczyny, chyba z cyklu na cykl mam coraz większe parcie na dziecko, tym bardziej że atmosfera u mnie w pracy coraz gorsza się robi, zwolnienia się nam szykują i w sumie dobrze by było jak by nam się udało:-D
dzisiaj mam 25dc a mnie już korci żeby sobie sikańca zrobić :p

Doska, doskonale rozumiem to korcenie ;-) Zakupiłam sobie kolejny test ;-) Jak znam życie, długo nie poleży :zawstydzona/y: Jakie długie masz cykle? Trzymam kciuki i czekam na wynik :tak:

Babygg moje cykle przeważnie trwają albo 29 albo 30 dni.. ten cykl wydaje mi się że będzie chyba dłuższy ponieważ owulacja u mnie była póżniej, a dokładniej 17 dc. Kusi mnie strasznie ale wiem że i tak zobaczę jedną kreskę :-(

Doska skoro miałaś owu 17 dc (ja tak mam zwykle też) to najlepiej nie wcześniej niż w 27 dc a i wtedy może być fałszywie ujemny. Trzymam &&&&&&&&&&

Mało ostatnio piszę, ale codziennie Was czytam i kibicuję :tak: U mnie 15 dc ale dotąd bez starań, bo nie jest między nami najlepiej, zatem i nie ma klimatu do przytulanek niestety :baffled:

Doska, spróbować możesz, ale ze świadomością, że może być za wcześnie...
Neta, mam nadzieję, że atmosfera się zmieni i nadrobicie zaległości. Wychodzi na to, że czas optymalny :tak:

Po sprawdzeniu swoich "notatek" dzisiaj mam 25 dc, ovu 18 dc, @ powinna przyjść 25.06 (32dc) - czyli równo za tydzień. Zrobię test w okolicach 21.06...

A co tu dzisiaj tak cicho? :szok:
Co u Was? :-)

doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.

wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki :tak: jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.

moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości :baffled:

doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.

wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki :tak: jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.

moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości :baffled:

hej, najchętniej to bym już testowała, ale wiem że jak sikne to nic nie wyjdzie, myślę, że 20.06 będe testować no chyba że nie wytrzymam i zrobie test szybciej :-D A te ziółka to dobre są?? Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słysze o nich, na czym ich "praca" ma polegać ??

Kobitki ale jestem padnięta, niedawno z pracy wróciłam i po prostu padam z nóg..

reklama
Karola, ja testuję w piątek... :sorry: we wtorek powinnam mieć @, ale kupiłam bobo test strumieniowy (10miu) i mam nadzieję, że będzie wiarygodny. A u Ciebie plamienie się rozhuśtało?
Doska, sikałaś? Czy czekasz do jutra? &&&&&&
Waiting, przykro mi :-(Jak długo się staracie?

Macie jakieś doświadczenia z Bobo testem 10miu? Myślicie, że wyjdzie w 28dc, 11 dpo?

Dwa dni pod rząd z ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia, na czole - 37,4. Wiem, że nie jest to wiarygodny pomiar i przede wszystkim niewłaściwy, ale...
Brzuch mnie boli, chodzę wzdęta, odbija mi i mam takie uderzenia gorąca. Sikam bardzo często, ale też dużo piję, więc to żaden wyznacznik...

Ostatnia edycja:
Do góry