reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Waiting, i dobrze :tak: Czasami trzeba zresetować system :-)
Doska, niby najlepiej w terminie... ale czytałam, że najwcześniej ok 10 dpo, choć wówczas wynik negatywny nie jest pewny... Teks męża bezbłędny :-D

reklama
Wiecie co dziewczyny, chyba z cyklu na cykl mam coraz większe parcie na dziecko, tym bardziej że atmosfera u mnie w pracy coraz gorsza się robi, zwolnienia się nam szykują i w sumie dobrze by było jak by nam się udało:-D
dzisiaj mam 25dc a mnie już korci żeby sobie sikańca zrobić :p

Doska, doskonale rozumiem to korcenie ;-) Zakupiłam sobie kolejny test ;-) Jak znam życie, długo nie poleży :zawstydzona/y: Jakie długie masz cykle? Trzymam kciuki i czekam na wynik :tak:

Babygg moje cykle przeważnie trwają albo 29 albo 30 dni.. ten cykl wydaje mi się że będzie chyba dłuższy ponieważ owulacja u mnie była póżniej, a dokładniej 17 dc. Kusi mnie strasznie ale wiem że i tak zobaczę jedną kreskę :-(

Doska skoro miałaś owu 17 dc (ja tak mam zwykle też) to najlepiej nie wcześniej niż w 27 dc a i wtedy może być fałszywie ujemny. Trzymam &&&&&&&&&&

Mało ostatnio piszę, ale codziennie Was czytam i kibicuję :tak: U mnie 15 dc ale dotąd bez starań, bo nie jest między nami najlepiej, zatem i nie ma klimatu do przytulanek niestety :baffled:

Doska, spróbować możesz, ale ze świadomością, że może być za wcześnie...
Neta, mam nadzieję, że atmosfera się zmieni i nadrobicie zaległości. Wychodzi na to, że czas optymalny :tak:

Po sprawdzeniu swoich "notatek" dzisiaj mam 25 dc, ovu 18 dc, @ powinna przyjść 25.06 (32dc) - czyli równo za tydzień. Zrobię test w okolicach 21.06...

A co tu dzisiaj tak cicho? :szok:
Co u Was? :-)

doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.

wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki :tak: jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.

moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości :baffled:

doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.

wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki :tak: jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.

moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości :baffled:

hej, najchętniej to bym już testowała, ale wiem że jak sikne to nic nie wyjdzie, myślę, że 20.06 będe testować no chyba że nie wytrzymam i zrobie test szybciej :-D A te ziółka to dobre są?? Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słysze o nich, na czym ich "praca" ma polegać ??

Kobitki ale jestem padnięta, niedawno z pracy wróciłam i po prostu padam z nóg..

reklama
Karola, ja testuję w piątek... :sorry: we wtorek powinnam mieć @, ale kupiłam bobo test strumieniowy (10miu) i mam nadzieję, że będzie wiarygodny. A u Ciebie plamienie się rozhuśtało?
Doska, sikałaś? Czy czekasz do jutra? &&&&&&
Waiting, przykro mi :-(Jak długo się staracie?

Macie jakieś doświadczenia z Bobo testem 10miu? Myślicie, że wyjdzie w 28dc, 11 dpo?

Dwa dni pod rząd z ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia, na czole - 37,4. Wiem, że nie jest to wiarygodny pomiar i przede wszystkim niewłaściwy, ale...
Brzuch mnie boli, chodzę wzdęta, odbija mi i mam takie uderzenia gorąca. Sikam bardzo często, ale też dużo piję, więc to żaden wyznacznik...

Ostatnia edycja:
Do góry