reklama
Wiecie co dziewczyny, chyba z cyklu na cykl mam coraz większe parcie na dziecko, tym bardziej że atmosfera u mnie w pracy coraz gorsza się robi, zwolnienia się nam szykują i w sumie dobrze by było jak by nam się udało
dzisiaj mam 25dc a mnie już korci żeby sobie sikańca zrobić
dzisiaj mam 25dc a mnie już korci żeby sobie sikańca zrobić
Babygg moje cykle przeważnie trwają albo 29 albo 30 dni.. ten cykl wydaje mi się że będzie chyba dłuższy ponieważ owulacja u mnie była póżniej, a dokładniej 17 dc. Kusi mnie strasznie ale wiem że i tak zobaczę jedną kreskę :-(
Neta81
Fanka BB :)
Doska skoro miałaś owu 17 dc (ja tak mam zwykle też) to najlepiej nie wcześniej niż w 27 dc a i wtedy może być fałszywie ujemny. Trzymam &&&&&&&&&&
Mało ostatnio piszę, ale codziennie Was czytam i kibicuję U mnie 15 dc ale dotąd bez starań, bo nie jest między nami najlepiej, zatem i nie ma klimatu do przytulanek niestety
Mało ostatnio piszę, ale codziennie Was czytam i kibicuję U mnie 15 dc ale dotąd bez starań, bo nie jest między nami najlepiej, zatem i nie ma klimatu do przytulanek niestety
Doska, spróbować możesz, ale ze świadomością, że może być za wcześnie...
Neta, mam nadzieję, że atmosfera się zmieni i nadrobicie zaległości. Wychodzi na to, że czas optymalny
Po sprawdzeniu swoich "notatek" dzisiaj mam 25 dc, ovu 18 dc, @ powinna przyjść 25.06 (32dc) - czyli równo za tydzień. Zrobię test w okolicach 21.06...
A co tu dzisiaj tak cicho?
Co u Was? :-)
Neta, mam nadzieję, że atmosfera się zmieni i nadrobicie zaległości. Wychodzi na to, że czas optymalny
Po sprawdzeniu swoich "notatek" dzisiaj mam 25 dc, ovu 18 dc, @ powinna przyjść 25.06 (32dc) - czyli równo za tydzień. Zrobię test w okolicach 21.06...
A co tu dzisiaj tak cicho?
Co u Was? :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.
wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.
moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości
wczoraj zaczęłam pić zioła ojca Sroki jestem pozytywnie nastawiona, oby ziółka zadziały i wywołały piękną owulacje i żeby przyszła wcześniej niż w 33 dc.
moje plamienie jest barrrdzo słabiutkie... ale w sumie nic dziwnego bo nie ma się co złuszczać skoro pod koniec cyklu endometrium miało tylko 4 mm grubości
doska, babygg to kiedy dokłądnie testujecie? zajrzę do Was i będę Wam kibicować.
hej, najchętniej to bym już testowała, ale wiem że jak sikne to nic nie wyjdzie, myślę, że 20.06 będe testować no chyba że nie wytrzymam i zrobie test szybciej A te ziółka to dobre są?? Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słysze o nich, na czym ich "praca" ma polegać ??
Kobitki ale jestem padnięta, niedawno z pracy wróciłam i po prostu padam z nóg..
waiting4beans
Fanka BB :)
Hey.ja dostalam dzis @ wiec nawet wakacje nie pomogly.idziemy w takim razie do kliniki leczenia niepl.
:-(
:-(
reklama
Karola, ja testuję w piątek... we wtorek powinnam mieć @, ale kupiłam bobo test strumieniowy (10miu) i mam nadzieję, że będzie wiarygodny. A u Ciebie plamienie się rozhuśtało?
Doska, sikałaś? Czy czekasz do jutra? &&&&&&
Waiting, przykro mi :-(Jak długo się staracie?
Macie jakieś doświadczenia z Bobo testem 10miu? Myślicie, że wyjdzie w 28dc, 11 dpo?
Dwa dni pod rząd z ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia, na czole - 37,4. Wiem, że nie jest to wiarygodny pomiar i przede wszystkim niewłaściwy, ale...
Brzuch mnie boli, chodzę wzdęta, odbija mi i mam takie uderzenia gorąca. Sikam bardzo często, ale też dużo piję, więc to żaden wyznacznik...
Doska, sikałaś? Czy czekasz do jutra? &&&&&&
Waiting, przykro mi :-(Jak długo się staracie?
Macie jakieś doświadczenia z Bobo testem 10miu? Myślicie, że wyjdzie w 28dc, 11 dpo?
Dwa dni pod rząd z ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia, na czole - 37,4. Wiem, że nie jest to wiarygodny pomiar i przede wszystkim niewłaściwy, ale...
Brzuch mnie boli, chodzę wzdęta, odbija mi i mam takie uderzenia gorąca. Sikam bardzo często, ale też dużo piję, więc to żaden wyznacznik...
Ostatnia edycja:
Podziel się: